Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer bygg Trucks

Ulike typer anleggslastebiler brukes for transport, dumping og flytting av en rekke materialer. Noen anleggslastebiler kan være mer manøvrerbare enn andre. Noen kan ha en trailer for å gi mer kapasitet. Men om du bygger en bro eller reparere kraftledninger, bruker riktig konstruksjon lastebil vil gjøre jobben enklere og tryggere, og i mange tilfeller gi bedre resultater. Dump Trucks

En standard dumper består av en lastebil førerhus og chassis med en bevegelig seng montert på chassis og hengslet i bakkant. Sengen er hevet av en hydraulisk mekanisme, som vipper sengen bort fra førerhuset på lastebilen så innholdet i sengen kan bli dumpet.

En overføring dumper er det samme som en standard, bortsett fra den har en egen trailer, kalt B-box. The B-boksen har en motor eller hydraulisk linje som makter det på små hjul inn i primær, tom seng (A-boks). The B-boksen har større kapasitet enn A-boks for å holde sand, grus eller annet materiale, men opprettholder dumper sin manøvrerbarhet.

En rammestyrt dumper fungerer godt i ulendt terreng. Den har et hengsel mellom førerhuset og sengen og hydrauliske stempler for styring, slik at drosje til pivot.
Kranbil

Kranbil gjør det enkelt å løfte, lavere, og bære tunge gjenstander.

Du kan kjøre kranbil på motorveier, selv om mange av dem kan bare flytte noen få miles per time. Men bekvemmeligheten av lett transportere en kran uten annet spesialutstyr oppveier denne ulempen.

Størrelsen på kranbil varierer avhengig av deres bærende evner og rekkevidde og området dekket av kranens arm. Å bestemme hvilken kran som er riktig for ditt byggeprosjekt, må du bestemme vekten av objektene som du trenger for å flytte og for hvor langt du må flytte materiale fra lastebil til målområdet.

Løftekapasitet av mobilkraner varierer fra 14,5 tonn til ca 1300 tonn.

Bucket Truck

Bucket lastebiler brukes i stedet for en stige for å frakte arbeidere til høy, out-of-reach steder, for eksempel for kraftledning arbeid, tree trimming og byggebransjen.

Bucket lastebiler inkluderer en drosje der en arbeidstaker opererer kontrollene, og en kran-lignende arm med bøtte på slutten hvor personen som transporteres står. Bøtten har et lagringsområde hvor arbeidstakeren kan holde verktøy og andre materialer som trengs for jobben. Noen bøtter har en topp for beskyttelse mot sol og regn. Bøtten er en trygg måte å heve og senke arbeidere, men operatøren må få opplæring i å betjene knappene på riktig måte.

Ulike størrelser av bøtte lastebiler er tilgjengelig avhengig av høyden du trenger å løfte arbeideren til, og belastningen bøtta skal utføre. Å avgjøre hvilken last-kapasiteten du trenger, må du vite hvor mange mennesker og den totale vekten du må heve og senke for prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140730.html

Previous:
Next:

Trucks