Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av aluminium Bane plater

Aluminium trå plater er konstruert for heavy duty bruk. Oftest installert på lastebil fremgangsmåten, i lastebil senger eller som en utvendig for et arbeid boks, gir de en bulk-og ripebestandig overflate som håndterer stor slitasje. De beskytter de underliggende metall rammer fra skade av hammere, spader og jern pigger (sammen med utallige andre tunge gjenstander) som vanligvis slippes på disse flatene. Diamond Bane plater

De vanligste aluminium trå platene er Diamond mønster plater. Disse har preget, doble endte pigg mønstre (diamanter) langs overflaten. De løftede design er mønstret for å danne ruterformer, hvert vinkelrett til den andre. Dette reiste designen er funksjonell i at de avlede metallgjenstander som ellers huljern eller bulke metall. Mønsteret er ansatt for å legge styrke, grep og tråkker på trinnene, metall ramper eller andre typer gulv.
Rutete Bane plater

Denne typen tråkkplate brukes i biler, fly og tog. Den rutete Navnet kommer justeringen av pregede mønster. Den er anordnet i et rutemønster, hver og en vinkelrett på midten av tilstøtende relieffservise, akkurat som i et sjakkbrett. Disse platene er korrosjonsbestandig, og gir en minimal mengde av slitebanen for såler av sko og gummi-hjul dollys. Hevet mønstre er ikke så skarp eller høy som en diamant slitebanen.

Andre Variasjoner
p Det er mange varianter på slitebanen plater. Disse inkluderer bruk av legert materiale sammen med aluminium, inkludert karbon stål, rustfritt stål og stål og krom. I tillegg er ulike dybder av slitebanen laget for ulike formål. Utvalget av bruksområder for disse platene resulterer også i en rekke forskjellige typer av tråkkplate. For eksempel, siden aluminium trå platene er korrosjon og værbestandig, blir de ofte brukt i vinter arbeidsplasser på stillas eller trinn. Alle rommene har også en annen type sikringsanlegg design, inkludert en cuplock, eller ring lås inventar å feste arkene sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140787.html

Previous:
Next:

Trucks