Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The Best vurderte Flyttebiler

Flytting kan være en arbeidskrevende og tidkrevende oppgave, spesielt hvis du skal flytte ut av staten. Det er best å bruke en profesjonell bevegelig lastebil for dine eiendeler, fordi en vanlig flatbed lastebil ikke beskytte dine eiendeler fra været og elementene kan falle eller bli blåst av lastebil hvis de ikke er sikret skikkelig. De beste karakter Flyttebiler selskaper er listet opp nedenfor. Penske

Penske fikk flest gode anmeldelser av bevegelige lastebil selskaper notert på nettsteder søkte av pickuptruckrentals.org og Galt Technology, som søker online gjennomgang nettsteder som movingscam.com. Penske ble beskrevet som å ha førsteklasses kundeservice og rimelige priser. Deres lastebiler ble vurdert som bedre enn U-Haul er lastebiler. Penske har nyere lastebiler, i perfekt stand, og de kommer i 12, 15, 22 og 26 fot. Penske tilbyr lokal og enveis trekk. Det viktigste problemet at noen mennesker ikke var fornøyd med var at de måtte skrive inn mye informasjon å få et tilbud sammenlignet med andre selskaper som U-Haul.
U-Haul

U-Haul er en av de beste karakter bevegelig lastebil selskaper fra kunder, ifølge søk gjort av Galt Technology av elektroniske anmeldelser fra nettsteder som epinions.com. Mange kunder prise U-Haul er lave priser og andre tjenester og produkter de selger, som bokser, lagring og bil tilhengere. U-Haul tilbyr også lokale og enveis utleie lastebiler. Det er den største nordamerikanske gjør-det-selv flytte selskapet, med mange praktiske steder.
Budget

Budget har lave priser og mange praktiske steder. Budsjett har lokale og enveis leie. De har 10, 16 og 24 fot lastebiler. Budget tilbyr også Where2 GPS-navigasjonssystem for en ekstra pris med lastebilen din hvis du er ukjent med den nye plasseringen. Budsjettet ble oppført som en av de beste bevegelige lastebil selskaper, ifølge Galt Technologys jakt etter online vurderinger fra nettsteder som my3cents.com.
Ryder

Ryder ble rangert som en av de beste bevegelige lastebiler av forbrukere som Galt Technology funnet av forsker vurderinger online som i forum city-data.com. Ryder har rimelig lastebiler som spenner 15-24 meter i størrelse. Ryder tilbyr ikke enveis trekk. Trucken må bli satt av på sin opprinnelige plassering. Ryder har mange praktiske beliggenheten i USA og Canada.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140766.html

Previous:
Next:

Trucks