Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en kano Rack for en pickup lastebil

En kano rack er et flott tilbehør til en pick-up truck. Den kan brukes til å taue kanoen din til din favoritt dam eller å bære stiger og annet tilbehør som flåter, kajakker og mer. Du kan bygge disse stativene fra 2-tommers stålrør hvis du har sveiseutstyr eller tilgang til en sveiser. De vil være veldig sterk og solid akkurat som lastebil, og det virkelig slår bære kanoen i sengen med halen gate ned. Du trenger
2-tommers, firkantet stålrør
Sveiser og sveisefylling bar
Metal så
Vis flere instruksjoner
en

Mål avstanden fra toppen av lastebilen førerhus veggene til toppen av trucken førerhuset. Deretter legger syv inches, og kuttet fire lengder på 2-tommers stålrør til denne lengden.
2

Mål bredden på lastebil cab, fra midten av toppen av en av lastebil førerhus vegger , til midten av toppen av det andre. Deretter kuttet to lengder av stålrør til denne målingen pluss 4 inches. Også merker ned bredden fra sentrum av en lastebil cab vegg til midten av den andre for neste trinn.
3

Sett to av rørene du kutte i trinn 1 ved siden av side ved siden av hver slik at de er helt parallelt med hverandre og denne avstanden fra hverandre (høyt midt i en lastebil cab veggen til den andre).
4

Klem en av rørene du kutte i trinn 3 på tvers av de to rør, slik det er 5 inches fra toppen og perfekt vinkelrett på dem. Bruk et kvadrat og et nivå for å sørge for at de er i lodd og rett. Tack sveise røret i begge ender, og deretter bruke en sparkel for å opprette en full perle rundt skjøten på de to rørene.
5

Gjenta trinn 4 for de andre to rørene du kutte i trinn 1. Dette skaper to støtter for pick-up truck stativ.
6

Cut to 3-tommers-by-3-tommers 1/4-tommers metallplater med et metall så fra et ark av stålplater . Bor 1/8-tommers festehull rundt ytterkantene av metallplatene ved hjelp av en elektrisk drill med karbid bit.
7

Sveis platene til bunnen av rørene som danner stativet støtter med en filler bar og sveiser.
8

Sett rackene på truck bed vegger og mark hull å bore etter montering. Fjern stativer og deretter bore dine festehull med en 1/8-tommers HM borekronen. Deretter installerer stativene ved å stille dem opp til hullene og kjøring i 1/8-tommers skruer med en skvett av silikon på hver.
9

Mål avstanden mellom de to racks (foran og bak ), og deretter klippe en annen lengde stålrør til denne lengden pluss 4 inches.
10

Linje dette røret opp med stativer og mark hull i hver ende for å montere støtte med skruer til rackene. Deretter bore ut 1/4-tommers hull rett gjennom begge rørene. Gassrør hull opp slik at hullene kamp, ​​deretter tråden en 5-tommers, 1/4-tommers bolt gjennom hullene, sikret med låseskiven og silikon-tipset mutter på begge ender. Dette vil støtte stativet og la den fjernes og lagres veldig enkelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140495.html

Previous:
Next:

Trucks