Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om Chevrolet Pickups

Chevrolet pickup lastebil har vært et flerårig andreplass-vinner i salget til Ford F-Series lastebil, men det er en enten /eller situasjon. En er enten en Ford lastebil entusiast eller en Chevy diehard og aldri to skal møtes. Chevy lastebil eiere holder troen på at en lastebil styling bør være undervurdert med et snev av eleganse og unngå brutale utseende, noe som gjør Chevrolet et tydelig alternativ til sine rivaler. C /K Series

C /K-serien ble introdusert i 1960 og varte i 28 år. De to-hjulstrekk lastebiler ble identifisert som C-serien, mens fire-hjulstrekk ble merket K-serien. Svært mange av disse lastebilene, spesielt 1967-1972 modeller med sin moderne kroppen design, forbli på veien i dag.
Egenskaper

Chevrolet ble en alvorlig konkurrent mot ærverdige Ford F-Series i løpet av 1960 og 70-tallet med C /K serie skive-sided Fleetside kroppen stil og Stepside som kjennetegnet blusset bakskjermene. Sengene var enten 6 1/2 meter lang eller 8 meter.
The Silverado

Silverado pickup erstattet den langvarige C /K-serien i sent i 1998 som 1500 1/2-ton modellen, 2500 3/4-ton lastebil og 3500 1-ton tilbud. Disse populære lastebiler rivaliserte Ford F-Series med en serie kraftige motorer, inkludert 4,3-liters Vortec V-6, den valgfrie 4,8-liters og senere 5,3-liters V-8
Super Sport

På midten av 1960-tallet, begynte Chevrolet bruker sin berømte Super Sport pakke, eller "SS" high-performance alternativet, på sin El Camino sports coupe verktøyet pickup, som var basert på Chevelle kroppen stil . Super Sport ble senere omtalt på Silverado light-duty pickups. Pakken inkluderer en høy ytelse V-8 motor, racing suspensjon og eksos, racing-stil aksenter i interiøret og spesielle "SS" emblemer.
Hybrid

Chevrolet innført et begrenset antall Silverado hybrider i 2005, men fikk ikke begynne å produsere større mengder til 2007. The hybrid var beskjedne i sin drivstoff-effektivitet ambisjoner med en elektrisk motor plassert i transmisjonshuset å starte motoren og makt tilbehøret. Motoren slår du også av motoren når bilen stanser og starter den når bremsepedalen slippes.
Avalanche

The Avalanche ble innført for 2002 Modellen år som Chevrolet sitt tilbud innenfor en firedørs personbil. Half sport-utility vehicle og halvparten pickup lastebil, kan det bakre vindu fjernes, og en sammenleggbar baksetet er skjult under et panel i sengen for å ta med seg ekstra passasjerer. Dens tung bruk av grå plast kledning møtt med sterk motstand fra kjøpere, og en mørkere farge ble innført i 2003.
Andre modeller

Tar lavkost signaler fra japansk bilprodusentene, introduserte Chevrolet Chevy Luv i 1972, som konkurrerte mot Ford Courier og Datsun og Toyota pickups i "mini" lastebil markedet i 1970 gjennom tidlig på 1980-tallet. De kompakte og mer populært S-10 pickups, modellert etter C /K-serien, og senere Silverado, fortsatte drivstoffeffektive lastebil linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140494.html

Previous:
Next:

Trucks