Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

De beste måtene å beskytte en Pickup bed

Det finnes flere måter å beskytte din pick up truck bed. De omfatter spray på lastebil liners, tilpassede passe bed liners og andre hjemmelaget rettsmidler. Hva du ønsker å beskytte sengen fra er rust, som danner når små bulker og riper slite på malingen som beskytter metallet av sengen. Mens hver løsning fungerer, noen er bedre egnet for visse applikasjoner, og generelt, varer lenger. Spray-on bed liners

Disse er blant de beste pick up truck bed liners rett og slett fordi de kan brukes på alle lastebil seng der ute. De tilbyr også maksimal beskyttelse på grunn av den komplette dekningen av spray liner materialer. Det kan påføres hvor som helst på sengen, og reagerer praktisk talt ikke noe vann for å kontakte metalloverflaten. Noen lay-in, kan pre-fabbed liners ikke hevde dette. De vil tillate noen vann å sive inn gjennom sømmene og ta kontakt med metall. De kan imidlertid være en fordel for enkelte personer. Rhino og Herculiner er blant de øverste spray på liner selskaper.
Pre-fabbed Lay-in Plastic Liners

Selv om de fleste liners i dag er spray på, pre-fabbed liners er fortsatt blant de beste å bruke. De kan ikke gi konsistens og dekning av spray-on, men de kan i noen tilfeller være mer nyttig og holdbar avhengig av bruken din. Hvis du ikke trenger den vann-tett forsegling av spray på liner, deretter en heavy duty plast liner kan være et bedre valg. Den plastforing absorberer støt bedre, fordi det er en pute av luft mellom den og liner. For svært tunge programmer og konstant skyve inn og glir ut av verktøy, kan dette være liner for deg. Det er en nær andre, i alle andre forhold til spray on-liner.
Rugged Liner og Bedmats

Et annet valg er den robuste liner eller seng matte . Det tilbyr en unik hjørne forsegling som beskytter lastebil sideveggene fra skade og er nesten vanntett. For ekte heavy duty belastninger, vil disse gi mer beskyttelse enn spray-on liners. De vil ikke slites ned så fort, og de hindrer store bulker som fortsatt kan oppstå fra slippe slagg blokker, heavy metal verktøy, bygging re-bar og andre tunge materialer inn i lastebilen seng med en sprayoon liner. En seng matte, som er bare en matte som legger i lasteplanet, er ideelt fordi det er billigere enn en komplett spray-on liner, eller custom fit plast liner. Dette, for pengene, er blant de beste valgene i seng beskyttelse. For bygging mannskaper som ønsker en flyttbar liner som vil beskytte og tjene dem godt, men kan fjernes når den ikke trengs, lay-in, full robust liner er et bedre valg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140561.html

Previous:
Next:

Trucks