Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva regnes som en Commercial Motor Vehicle?

Den mest gjenkjennelige kommersielle kjøretøy er vanligvis en klasse 7 eller 8 store riggen eller traktor-tilhenger rigg, kjent som en 18-hjuling. Dette brukes for transport av varer enten lokalt eller over hele landet, og krever en kommersiell førerkort å operere. Nyttekjøretøy faller inn i flere andre kategorier - inkludert intra-city varebiler, busser, busser, limousiner og taxier. Identifikasjon

klasse 7 eller 8 nyttekjøretøyer kan identifiseres ved sin cab-over-motor design, der føreren sitter over fremre aksel og motor, eller de mer populære konvensjonelle førerhus som har en lang hette og sovende rom mot baksiden av førerhuset.
Big Rigs

Trucks er klassifisert i kategori 1 til 8, der klassene 7 og 8 identifisert som nyttekjøretøy med en totalvekt på mer enn £ 26,001.

Busser

passasjer busser som Greyhound eller Amtrak trenere rustet til å gjennomføre et minimum av ni passasjerer for fares klassifiseres som nyttekjøretøy.
Taxis

Taxi cabs er kommersielle kjøretøyer, som er lisensiert av lokale kommuner og underlagt lokale og statlige sikkerhet lover.

Small Business

Rørleggere 'lastebiler, blomst varebiler, mobile bilverksteder lastebiler og liknende er ansett kommersielle kjøretøy, men trenger som regel ikke en kommersiell førerkort.

Tilhengere

Større trailere eller containere transportert med store rigger faller inn under den kommersielle kjøretøy definisjon, men fritidsaktiviteter eller gården tilhengere ikke.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140540.html

Previous:
Next:

Trucks