Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner Ford lastebil frontruten Trim

Hvis du planlegger å installere en ny frontrute eller ønsker å male din Ford lastebil, må du fjerne trim rundt frontruten. Den svarte gummipakningen er det som holder frontruten i mens frontruten trim er bare malt eller krom 1 cm tykk stripe rundt kanten av frontruten. Frontruten tilskjærings er bare limt fast til rammen på kjøretøyet som omgir frontruten. Fjerne trim er veldig enkelt, men sørg for å ikke bøye trim for mye som du tar det som det kan la krøller i trim, og du vil ikke være i stand til å gjenbruke det. Du trenger
sparkel
Rags
Mineral brennevin
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
en

Start med en nedre hjørne av frontruten. Skyv sparkel under kanten av trim hjørnet.
2

sakte lirke hjørnet opp. Trim spleiser sammen i hjørnene via et hakk i trim hjørne. Skyv hjørnet stykker fra hverandre ved å forsiktig dra den vertikale delen mot deg. Fortsett å lirke trim opp ved å skyve sparkel langs trim kanten og lirke det fri fra limet.
3

Lirk frontruten klippe av rundt hele frontruten. Lirke den opp fra siden hvis du ønsker å bevare trim fordi hvis du bare ta en ende av trim og trekke opp, vil du lage knekk, stygge bøy merker og svake punkter i trim.
4

Bruk white spirit til en fille. Hold alltid fille fuktet med white spirit.
5

sirkulært skrubbe overflødig lim rester av av Ford lastebil ramme der frontruten trim var.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140652.html

Previous:
Next:

Trucks