Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck License Training

For å få lisens til å drive en gaffeltruck, krever Occupational Safety and Health Administration (OSHA) en gaffeltruck operatøren å motta klasserommet og veiledet kjøretid, samt periodiske oppfriskningskurs etter at konsesjon er gitt. Etaten spesifiserer ikke minimumskravene tidskrav for klasserommet eller kjøring opplæring. Det er opp til treneren å bestemme når sjåføren er klar til å trygt drive en gaffeltruck. Klasserom Training

Selv OSHA krever ikke et minimum antall timer for klasseromsundervisning, inkluderer denne opplæringen informasjon om den spesifikke type eller typer av gaffeltruck operatøren skal kjøre, inkludert hvordan å fylle bensin motoren eller lade batteriet, bæreevne forkliftss, og noen sikkerhetsinformasjon spesifikk for bilen.
Overvåket Kjøring

å bli lisensiert til å drive en gaffeltruck, en Sjåføren må bruke tid på å kjøre en gaffeltruck under tilsyn. Siden gaffeltrucker kan variere etter klasse, må han gjennomgå veiledet kjøring på hver type truck som han ønsker å bli lisensiert. Denne opplæringen omfatter kjøring på bestemte terreng sjåføren vil operere på i et arbeidsmiljø, samt nærliggende strukturer (inkludert lager hyller) og gang-og biltrafikk.
Lisensstatusen

motsetning til en standard personbil førerkort gitt av staten Department of Motor Vehicles, er truckfører bare lisensiert til å kjøre gaffeltruck eller gaffeltrucker hun har vært trent på i de miljøene hun har blitt opplært i. Hvert sted av sysselsettingen går hun å drive en gaffeltruck, må en veileder avgjøre om hun kan trygt kjøre en gaffeltruck.
Oppfriskningstrening

OSHA krever truck førere til periodisk motta oppfriskning trening for å holde sine kunnskaper frisk. Hvis operatøren rutinemessig kjører på jobb, innebærer repetisjonsøvelser typisk klasserom veiledning for å sikre at han kjenner sikkerhetskravene inn og ut av bilen sin. Hvis han kjører bare sporadisk, kan det hende at repetisjonsøvelser inkluderer veiledet kjøring.
Unntak

En truckfører trenger ikke få en lisens til å drive en gaffeltruck hvis hun kjører en Klasse VI (trekkvogn) eller klasse VII (ulendt terreng) gaffeltruck i et landbruksområde setting. Hun gjør det, men trenger å få en lisens hvis du kjører disse gaffeltrucker i industrielle, konstruksjon, lager, logging eller andre innstillinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140425.html

Previous:
Next:

Trucks