Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik starter en gammel lastebil som har stått ubrukt i mange år

Hvis du har kjøpt eller arvet en gammel lastebil som noen ikke har startet i år, får det gående kan presentere litt av en utfordring. De lengre kjøretøyer sitte uten tilsyn, jo større er muligheten for at batteriene er døde, har sine tennplugger dårlige eller deres bensin har fordampet. Med mindre det har en full service historikk, vil du sannsynligvis også ønsker å skifte olje og andre væsker, slik at du starter bilen med et rent rulleblad. Du trenger
instruksjonsbok
Bensin
Tennplugger (valgfritt)
Batteri genser pakke
multimeter
Vis flere instruksjoner
1

Undersøk den gamle lastebilen og sørg for at ingen utrygge situasjoner oppstår som forteller deg at du bør ikke prøve å starte den. Hvis du ikke merker noe rart (som råtnet komponenter, mus hekkende i motoren, klut stappet i eksosrøret eller noe lignende), kan du prøve å starte bilen. Det er mulig at det kan starte rett opp, selv etter all denne tiden.
2

Kontroller batteriet ved hjelp av et multimeter. Du bør ha to metall plugger som er rød og svart som fester til måleren. Koble disse til batteriet for å sjekke om elektrisk strøm kommer fra batteriet.
3

Lad batteriet bruker batteriet genser pack. Dette kan ta flere timer, avhengig av batteriets genser pack. Prøv å starte bilen igjen etter at batteriet er fult.
4

Kontroller tennpluggene for å se om de er skitne og korroderte eller på annen måte må byttes ut. For å gjøre dette, ta kontakt med lastebil håndbok. Prop panseret på bilen din åpne mens du fjerner tennplugger. Hvis du ser hvite, sprø ting på noen av pluggene tips, de er korrodert og må byttes ut. Ta dem til din lokale auto deler butikken og be dem om å finne reservedeler. Du må også skikkelig gap dine nye tennplugger før du installerer dem. Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, be om hjelp, mens på auto deler butikken.
5

Prøv å starte bilen med den nye tennplugger i den. Hvis det fremdeles ikke starter, kan det trenger gass. Hell litt fersk bensin i bensintanken og prøv igjen. Hvis det fremdeles ikke starter, kan du vurdere å konsultere en mekaniker som problemet kan trenge profesjonell diagnose.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140769.html

Previous:
Next:

Trucks