Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velge en vinsj til Mount på en lastebil

Vinsjer er et must for alle off-road entusiaster. Enten vinsjen er for sporadisk bruk gjenoppretting eller for tunge off-road syltetøy, kan det vise seg å være en viktig del av lastebilen. Alle vinsjer er ikke skapt like. Du bør ta deg tid til å velge en vinsj for lastebil. For liten vinsj, og det vil virke som du ikke har en. For stor for en vinsj er en sløsing med penger. Ta hensyn til din lastebil vekt og type off-road kjøring du gjøre for å finne riktig vinsj oppsett for lastebil. Du trenger
Truck bruksanvisningen for
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en vinsj som har en linje trekke rating for lastebil. Å bestemme strekket rate, ta totalvekt av lastebilen oppført i lastebilens bruksanvisningen og multiplisere vekten med 1,5. Dette vil gi deg den strekkfasthet du trenger i en vinsj linje.
2

Velg et tau for å passe dine behov og budsjett. Ståltau er den vanligste tau installert på vinsjer av produsenten. Ståltau er varmebestandig, motstandsdyktig mot slitasje og ganske billig. Wire tau kan bli ødelagt når den ikke er riktig spolet, og vil slå tilbake hvis tauet ryker. Syntetisk tau er lett og vil slippe hvis brutt. Syntetisk tau vil motstå varmen og ofte er lettere å jobbe med. Men det betyr syntetisk tau kommer til en høyere kostnad.
3

Look for vinsjer som ikke har mer enn 100-meter av linjen. Strekkfastheten av linjen blir bestemt ved hjelp av linjen som er nærmest trommelen. Jo kortere linje, desto mer nøyaktig din strekkfasthet være. Du kan kjøpe en ekstra 50-fots utvidelse til å legge til vinsjen linje, hvis behovet skulle oppstå.
4

Bestem hva du trenger å bruke vinsj for å kunne bestemme hvilken type vinsj motor trengs . En og annen vinsj bruker kan klare seg med en permanent magnet vinsj motor. Disse motorene trekker mindre ampere, men varme opp raskt. For kaldt vær eller heavy duty bruk, er det bedre å investere i en serie såret motor.
5

Vurdere elektriske betraktninger for ditt kjøretøy. Trekningen på batteriet for å starte din lastebil kan føre til at batteriet tappes for fort. Et alternativ er å koble opp et ekstra batteri spesielt for vinsjen. Du kan også legge til en høyere strømstyrke dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140642.html

Previous:
Next:

Trucks