Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Historien om Chevy Vans

Chevrolet van skylder sin eksistens indirekte til Volkswagen Transporter, som inspirerte bak-motor Chevrolet Corvair Greenbriar. Som større bror og ventende erstatning for Greenbriar, Chevy Van, debuterte i 1964, var den perfekte løsningen for den amerikanske kjøperen som ønsket en multi-passasjer eller last van, men uten de motkulturelle pretensjoner eller svak strøm av VW. Motor Configuration

inline fire eller seks-sylindret motor er plassert mellom setene i front hytta.
Body

van sitter på en personbil-stil plattform og har en relativt kort 90-tommers akselavstand, med kroppen formet som en boks med svært lite trim og en flat frontrute.

Forbedringer

I 1968 hadde van en buet frontrute, en valgfri 307-kubikk-tommers V-8 motor og en lengre akselavstand på 108 inches.
dramatisk endring

Et nytt organ, der den grunnleggende layouten tjente Chevy van for de neste to tiårene, ble introdusert i 1971. Dette satte motoren foran å la motoren tilgang fra utsiden av bilen i stedet for innsiden.
Comforts

manuell girkasse ble droppet av 1983, og van var rutinemessig outsourcet til egendefinerte butikker å legge svivel kapteinens stoler, tepper, trukket innvendig paneler og tak, innebygd i kjølere og forseggjorte lydsystemer.
New Generation

Den kompakte Astro van og større multi-purpose Express van, med svært lignende konfigurasjon og kroppen stiler som tidligere generasjoner, fortsetter Chevy van linje gjennom det første tiåret av det tjueførste århundre

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140475.html

Previous:
Next:

Trucks