Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Viktigheten av Trucking Industry

Den lastebiltransport industrien flytter landets produkter fra fabrikk til markedet. Med nedgangen av jernbanen, har lastebiler sammen med lufttransport blitt den primære måten å flytte produkter. Fakta

I 2007 ble ca 12900000000000 tonn gods flyttet med lastebil. Det er nesten 47.000 miles av interstate highway å lette handelen med de 48 sammenhengende statene. Selv om frakten er også fraktes med tog og fly, lastebiler bære bulk. Det er ca 360 000 lastebiltransport selskaper i USA Disse selskapene utnytter om lag 1,5 millioner tractor-trailer lastebiler og 3,5 millioner lisensierte førere. Selv om lastebiltransport industrien gjennomgikk en nedgangen under resesjonen i 2001, har industrien blitt langsomt voksende selv i ansiktet av stigende drivstoffpriser. I 2000 diesel var $ 1,32 per gallon, og i 2007 var det $ 3,05 per gallon
Funksjon

lastebiltransport industrien flytter varer over hele landet. Lastebiler som brukes for å flytte langtransport frakt faller inn under klasse 8 del av Federal Highway Administration skala. Noen produsenter av klasse 8 lastebiler er Peterbilt, Volvo Trucks og Navistar International. Klasse 8 lastebiler er noen lastebiler som vekten mer enn 33,000 pounds.
Historie

første frakt lastebiler går så langt tilbake som 1915 med Kensington første modell. De brakte forsyninger til fabrikker og tok de ferdige produktene ut. Likevel kan de ikke konkurrere med jernbanen på grunn av deres begrensede bæreevne og kostnader.
P Med utvidelsen av interstate highway system i 1950, fikk lastebiler lengre rekkevidde. Ikke lenger var en fabrikk lammet hvis den mistet sin jernbane gren linje. Bedre veier betydde også bedre kjørelengde for lastebilene og kostnadene ved å utnytte dem gikk ned.
Geografi

interstate highway system, og dermed langtransport lastebiler, er tetteste på østkysten, spesielt i New York, New Jersey og Pennsylvania. Langs veien er det tusenvis av veikroer og veiing stasjoner for å bestemme mengden av gods på veien.
Betydning
p Det er fabrikker som ikke er nær jernbane grener, men fortsatt trenger å få sine produkter ut på markedet. Lastebiltransport industrien får denne jobben gjort. Og nå som selskapene bruker just-in-time inventar strategier, de har et veldig smalt vindu som å arbeide. Just-in-time betyr at nødvendige varer ankommer fabrikkene akkurat når de trengs, slik lagring er eliminert. Lastebiltransport industrien er presis og fleksibel nok til å levere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140523.html

Previous:
Next:

Trucks