Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Regler for bruk av en loggbok når du kjører en lastebil

Papirarbeid og dagbøkene er konstanter i livet til lastebilsjåfører. Det er regler og protokoller å følge, og holde en logg over aktiviteter er viktig for sikkerheten til både fører og andre kjøretøyer på veien. Reglene ved å bruke dagbøker er ikke så klippe og tørket som de dukker opp, men det er noen regler som er avgjørende for å huske når man holder en loggbok. Off-duty Tid

Ifølge Department of Transportation, bør 10 sammenhengende timer hver 24 være av arbeidsfri, og bør være riktig logget inn førerens loggbok i form av en solid linje trukket gjennom de timene. Disse off-duty timer kan være alt off-duty, alle sleeper-køye, eller en kombinasjon av de to.
Sleeper-køye Tid

Sleeper-køye tid kan deles mellom to separate tidsspenn så lenge verken er mindre enn to timer. Den gang en sjåfør setter i hennes loggbok bør totalt 10 timer. Sleeper-køye tid teller som off-duty tid, men ofte sjåfører kombinere off-plikt og sovende-køye ganger for å inkludere våken aktiviteter og søvn.
Kjøretid

grense for sammenhengende kjøretid er 11 timer i døgnet. Drivere bruker ofte off-plikt eller vakthavende på tide å bryte opp disse tidene og gi dem mer tid til å kjøre på en dag. Kjøretid bør også være angitt på en sjåfør logg med en hel linje fra time føreren begynner å timen han er ferdig.
På arbeidsfri

On- arbeidsfri inkluderer drivstoff, venter på veien for å få hjelp, sjekke dekk, blir inspisert og annen aktivitet som er gjort for lastebiltransport selskapet. På arbeidsfri blir ofte brutt opp i små tidsspenn mellom kjøring og off-duty ganger.
Diverse

Kontroller at alle nødvendige opplysninger er i loggene og dobbeltsjekke at alle opplysningene er fullstendige og nøyaktige. Dette er viktig for både lønnsslipp og til alle som er interessert i å finne brudd. Ikke utsette når innlevering dagbøkene. Hold styr på når akkurat din bedrift ønsker logger slått i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140723.html

Previous:
Next:

Trucks