Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

History of the Chevy Silverado

Chevrolet Silverado er den nest mest solgte light-duty pickup lastebil, etterfølgende Ford F-serie biler. Silverado og sin søster lastebil, GMC Sierra, er tilnærmet identiske, men Sierra tilbyr en litt bredere utvalg av alternativ pakker. Silverado er kjent for sin inntreden i hybrid-feltet, og for sine rene linjer og diskret styling. Historie

Silverado debuterte i 1998 for 1999 årsmodell, erstatter den ærverdige C /K serie lastebiler. Hvis man følger Chevrolet sports-bil styling stamtavle på enkelte modeller, kommer Silverado med en Super Sport "SS" pakke med spesiell trim og motor alternativer.
Betydning

Silverado erstattet C /K-serien, som hadde eksistert siden 1960 og var umåtelig populær blant Chevrolet lojalister.
Identifikasjon

I tillegg til SS pakker, er Silverado anerkjent med sin enkle, men elegante Chevrolet "bow-tie"-logoen på grillen og side emblemer identifisere sine ulike modeller.
Typer

bilen kommer i en GMT800 standard versjon, HD, eller "Heavy Duty"-modeller, fire-hjuls-stasjoner, utvidet tre-eller fire-dørs drosjer, og Hybrid.
Funksjoner

GM introduserte sin første hybrid som en Silverado i 2005, med en automatisk enhet som slår av motoren når bilen stopper, starter den når foten kommer av bremsepedalen.

Størrelse

Den er utstyrt med enten en 4,3-liters V-6 eller V-8 opp til 6 liter på varierende akselavstander opp til 143,5 inches.
Effects

Selv om Silverado hybrid-teknologien er ikke veldig robust i forhold til den japanske importen, den har banet vei for andre lastebilprodusenter til å gjennomføre sine egne versjoner (se Ressurser).


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140463.html

Previous:
Next:

Trucks