Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Pickup Trucks

The pickup lastebil har utviklet seg fra en workhouse solgt som en chassis, hette og motor til en luksuriøs bil som kan måle de beste og dyreste bilene på veien. Gjennom mye av pickup eksistens, ble lastebilen utstyrt bare med en vanlig størrelse cab og seks fot lasteplanet. Fords innføring av firedørs crew cab hjalp forandret i løpet av pickup lastebil for alltid. Bakgrunn

masseproduserte pickup lastebiler begynte å vises i 1917 med innføringen av Ford Model TT chassis. Det var ikke før tidlig etterkrigstiden at Detroit bilprodusentene begynte å trøste, kropp stil og sikkerhet mer på alvor. Som en konsekvens, begynte et bredere utvalg av pickups skal vises.
Cab stiler

Fire-dørs mannskap drosjer dato til midten av 1950-tallet. Volkswagen i 1960 tilbød cab-forward enkelt drosje eller dual cab pickups. Den utvidede to-dørs cab av 1970-tallet omtalt ekstra plass bak svingen sete for lagring eller for hopp seter. Den utvidede førerhuset har utviklet seg til dagens firedørs luksus mannskap drosjer som kan romme opptil seks personer.

Body stiler

Chevrolet populariserte Fleetside kroppen stil med sin C /K Series som ble lansert i 1960. Den Fleetside sengen hadde strukket over bakhjulene med flate sidepaneler. Den Fleetside snart ble standard kroppen stil for lastebiler. Tradisjonelle stepside lastebiler forble med sengen plassert inne i hjul med utstående bakskjermene.
Compact Pickups

Dagens kompakte pickups er Ford Ranger, Dodge Dakota, Chevrolet Canyon, Toyota Tacoma og Nissan Frontier blant andre. Disse lastebilene er i hovedsak junior versjoner av full-size pickups. Den kompakte pickup sin akselavstand gjennomsnitt ca 111 inches og tiltak rundt 190 inches i lengde. Den kompakte har tapt terreng i salget de siste årene fordi gass kjørelengde er ikke vesentlig bedre enn de i full størrelse versjoner.
Coupe Utility

Populariteten av personbil -basert kupé verktøyet pickup har ebbet og rant over flere tiår med 1957-1979 Ford Ranchero og 1959-1960 og 1964-1987 Chevrolet El Camino være topp selgere. I motsetning til tradisjonelle pickups som er plassert på en lastebil plattform, er coupe verktøyet plassert på personbil plattform. Den har alle bekvemmeligheter av en bil, men har sengen og slepekapasitet av en lastebil.
Luxury Trucks

økende populariteten til sport utility vehicle bedt krav fra publikum for en pickup lastebil som tilbys alle arbeidshesten muligheten for en lastebil, men den komforten av en ultra-luksus bil. I 2001 lanserte Ford luksus Lincoln Blackwood. Men Blackwood ble for luksuriøse og ikke praktisk for henting plikt og avsluttet produksjonen et år senere. Konkurrenten, Cadillac Escalade EXT, introdusert i 2002, er en mye mer allsidig pickup med en praktisk non-luksuriøs seng.
Special Editions

Aftermarket lastebil tilpasning har bedt om bilprodusentene til å utvikle sine egne spesialutgave lastebiler. Chevrolet Silverado hadde inneholdt en Super Sport, eller SS, pakke med stivere fjæring, spesielt utvendig emblemer og en forestilling motor. Silverado SS imidlertid ikke tilbys i dag. Ford produserer sin Harley-Davidson utgave med motorsykkelen selskapets logo pryder utsiden av lastebil og en rekke andre ytelse funksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140531.html

Previous:
Next:

Trucks