Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck Sertifiseringskrav

The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) lar bedrifter og veiledere litt spillerom i å avgjøre hva som er hensiktsmessig i forhold til gaffeltruck trening. Mens trening for gaffeltruck sertifisering må inkludere klasserommet og kjøring opplæring, er det ingen minimumstid krav om sertifisering. Mens oppfriskning opplæring er nødvendig, betyr OSHA ikke sette strenge retningslinjer på hvor ofte gaffeltruck opplæring må oppdateres. Klasserom Training

OSHA krever at noen gaffeltruck sertifisering opplæring gjennomføres i et klasserom setting. Denne opplæringen bør omfatte en oversikt over gaffeltruck modell eller modeller sjåføren skal operere på arbeidsplassen. Muntlige eller skriftlige tester er nødvendig. Sikkerhetsprosedyrer, inkludert OSHA forskrifter til gaffeltrucker, bør også være en del av opplæringen. Det er ingen minimum antall timer med trening spesifisert.
Driving Training

Under tilsyn, må sjåførene tilbringe tid opererer den type gaffeltruck i det miljøet de skal kjøre . Det er ingen minimum tidskrav, men treningen kan omfatte flere typer lastebiler med varierende vedlegg på ulike typer terreng og med en rekke nærliggende gågate og biltrafikk.
Forklift sertifisering

Når en veileder fastsetter en operatør har fått tilstrekkelig klasserommet og kjører trening, kan hun gi operatøren sertifisering. Sertifiseringer er i skriftlig form og skal oppbevares av arbeidsgiver.
Oppfriskningstrening

OSHA krever periodisk repetisjonsøvelser, men spesifiserer ikke hvor ofte repetisjonskurs for gaffeltruck sertifisering skal skje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140393.html

Previous:
Next:

Trucks