Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en Air Brake System

Traktor trailer lastebiler bruke luft bremsesystemer. Uten riktig drift av luft bremser, vil lastebilen være farlig å kjøre bil og vanskelig å stoppe. Riktig feilsøking av luften bremsesystemet er et must før du tar din lastebil på veien. Instruksjoner
en

starte opp bilen og se luften måleren. Det er et horn som vil være aktiv til lufttrykket er over 100 psi. Lufttrykket skal bygge til 120 psi og hold hvis kompressoren fungerer.
2

en tur rundt på lastebilen din og høre om det lekker luft linjer og ventiler.

3

Identifiser skadet luftledninger og gjøre reparasjoner etter behov. Når du identifisere ventiler som lekker luft, sjekk tjenesten for å identifisere hvilken ventil du arbeider med og hva dens funksjon er.
4

Gjør reparasjoner og erstatte luft systemventiler etter behov.

5

Tapp luftflasker på begge sider av lastebilen ved å starte bilen, slik at lufttrykket å bygge og åpne hånden ventil plassert nederst på begge luftflasker. Slå ventilene mot klokken for å åpne og med klokken for å stenge ventilen. Du vil se en vann og olje blandingen renne ut av ventilen. La det renne til det ikke mer slam kommer ut og lukke ventilen ved å vri den med klokken.
6

Trykk inn bremsen slippe ventilen og overvåke trykkluftmåler for eventuelle trykkfall. Hvis trykket synker som betyr ett eller flere av bremsen kammer lekker luft og må skiftes ut. Gjøre en visuell inspeksjon for å fastslå hvilken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140635.html

Previous:
Next:

Trucks