Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan dekode en Chevrolet lastebil Big Block motor

Alle Chevrolet motorer er stemplet med en motor ID-kode eller motor montering kode. Denne ID-en har et prefiks som identifiserer hvilken plante motoren ble laget i. suffiks av ID identifiserer hvilket år det ble gjort og hva den opprinnelige konfigurasjonen av kjøretøyet var da motoren ble installert på samlebånd. Her er hvordan å dekode din Chevy truck big block motor. Du trenger
mekaniker verktøy
Vis flere instruksjoner
en

demontere komponenter fra motoren som er nødvendig før du har et klart syn på området over timing kjedekasse monteringsflaten på forsiden av motorblokken. Hvis dynamoen er på passasjersiden av motoren, kan det hende du må flytte den for å se denne delen av motorblokken.
2

Finn motor montering koden.

3

Merk det første tegnet på motoren assemblerkode. Dette er prefikskoden. Koden Mulighetene er: "F" (Flint, Motor), "H" (Hydramatic), "K" (St. Catherines, Ontario, McKinnon Industries Canada), "M" (GM of Mexico), "S" (Saginaw tjeneste), "T" (Tonawanda);. og "V" (Flint, Engine)
4

Legg merke til de fire første tallene etter prefikskoden. De to første tallene er måneden ("01" for januar, "02" for februar, etc). De neste to tall er den dag i måneden motoren ble laget som opprinnelig ble installert i kjøretøyet. For eksempel, "0601" ville bety at motoren ble produsert den 1. juni.
5

Merk tegnene etter måned og dag. Disse tegnene utgjør suffikset koden.
6

Se Resource nedenfor for en link ("Chevy Motorkode Information") hvor du kan gå for å finne informasjon om suffikset koden på big block motor. Når du klikker på denne linken, bla ned nær bunnen av siden og se etter "Big Block motor suffiks Kode Meny." Det er en liste over fem ulike områder. Klikk på området at suffiks kode faller innenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140579.html

Previous:
Next:

Trucks