Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en S-10 Pickup

S-10 er en kompakt pickup lastebil laget av Chevrolet divisjon i General Motors. S-10 var i produksjon 1982-2003, og ble produsert side om side med GMC S-15 (senere omdøpt til Sonoma), som er svært lik den S-10. S-10 ble erstattet av Chevrolet Colorado pickup i 2004. Med noen forberedelser, gjør en S-10 henting et hensiktsmessig middel til slepe på grunn av sin forholdsvis lette vekt. Det er tre ulike alternativer for hvordan å taue en S-10 pickup lastebil. Du trenger:
Bergingsbil
Tow dolly
Tilhengerfeste
Drive-akselkoblingen
Heavy justerbare nylon stropper
Vis flere instruksjoner
1

Bruk en Bergingsbil skal kjøre med en S-10. En Bergingsbil er vanligvis en to-akslet tilhenger med innebygde ramper som kommer i åpne eller lukkede modeller. Utnytte lukket utvalg hvis du ønsker å beskytte din S-10 mot elementene. En Bergingsbil er den mest praktiske måten å taue en S-10 pickup som minimal forberedelse av kjøretøyet er nødvendig.
2

Kjør S-10 på Bergingsbil og bind den ned med kjettinger eller tunge nylon stropper. En fordel ved å bruke en bil dumperen er vil det være lite eller ingen slitasje til S-10 siden alle fire hjul befinner seg over bakken. Det er ulemper med å bruke en bil dumperen, imidlertid. En bil dumperen vil legge til en ekstra 1500-4000 pounds til vekten trekkvognen skal trekke, noe som krever en betydelig slep kjøretøy. Den Bergingsbil vil også kreve vedlikehold og vedlikehold. De fleste stater vil kreve registrering og lisensiering av en bil dumperen.
3

Tow din S-10 med et slep dolly. En slep dolly er en enkelt aksel trailer som bærer forhjulene på S-10 utenfor bakken mens bakhjulene holde kontakt med veibanen. Slepet dolly er utstyrt med innebygd ramper som gjør lasting S-10 ganske lett.
4

Load din S-10 på slep dolly. Dra på rampene og knytte forhjulene ned med tunge stropper følger med slep dolly. Bruk slepet dolly hvis ønsker å forbedre gass kjørelengde på bilen tauing som slepet dolly er mye lettere enn en bil dumperen. En slep dolly kan kreve registrering og lisensiering som en trailer i noen stater. Den største ulempen med slepet dolly har å gjøre med å forlate S-10 er bakhjulene på bakken. Fjern drivakselen eller installere en drivaksel kopling på S-10 for å avhjelpe dette problemet.
5

Bruk et slep bar å taue din S-10 med alle fire hjulene på bakken. Det finnes flere typer slep barer, men det enkleste er et stikk ball coupler festet til to justerbare barer som kobles til din S-10. Ved hjelp av et slep bar er definitivt den mest drivstoffeffektive og rimelig måte å taue S-10, som slepet bar bare veier noen få hundre pounds og kan koste så lite som 150 dollar. En ulempe ved bruk av tilhengerfeste er din S-10 vil møte den mest slitasje av alle tauing alternativer siden alle fire hjul er å snu når bilen taues. Som med slepet dolly, må du installere en drivaksel kopling eller fjerne drivakselen før tauing S-10 med et slep bar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140578.html

Previous:
Next:

Trucks