Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge Seter til en lastebil seng

Trucks er store nyttekjøretøyer, og kan utføre en rekke oppgaver, inkludert å bære folk. Hvis du finner deg selv bærer en masse mennesker i sengen din og ønsker å gjøre turen litt mer komfortabel, kan du installere et sete. Det tar omtrent en time eller så. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Drill og bor
3/8-inch muttere, bolter og skiver
Bench sete
Permanent Marker

Vis flere instruksjoner
en

finne en benk som passer i seng av lastebilen. Populære alternativer her ville være en benk fra en Chevrolet Silverado, en Astro van, eller en Toyota pickup. Du vil ha et sete som monteres til et flatt gulv.
2

senter setet i den fremre delen av sengen, slik at baksiden av benken lener seg mot baksiden glass av førerhuset. Pass på at gulvet mounts er i et godt sted å bore, noe som betyr et flatt underlag.
3

Marker festehull for sete på gulvet av sengen med sprittusj. Dette er hvor du skal montere setet, så sørg for at det er nøyaktig.
4

Flytt benk ut av lastebilen og bore hullene for setet på de punktene du bare merket. Flytt gradvis opp i litt størrelser til du kommer til en 3/8-inch bolt størrelse.
5

Flytt benken setet tilbake i sengen og bolt setet til sengs med 3/8- tommers skralle og stikkontakter. Sørg for å bruke store skiver på begge sider av bolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140592.html

Previous:
Next:

Trucks