Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Berging en Chevy Truck Bed

En berget Chevy pickup truck bed har mange bruksområder, blant annet som en trailer, utskifting og som en generell container. Fjerne sengen delen krever skille det fra rammen, og deretter løfte det til den nye plasseringen. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan berge en lastebil seng i omtrent en time. Du trenger
Socket satt
Skrutrekkere
Løftemekanismen eller flere personer
skjærebrenner
Vis flere instruksjoner
en

Bestem tiltenkt bruk for lastebil seng. Ved bruken føres rett berging eller som en beholder, deretter bakakselen og fjæring vil måtte fjernes fra sengen. Dersom sengen er å bli brukt som en trailer, og deretter klippe rammen foran sengen og la aksel og fjæring intakt.
2

Fjern bladfjærer og støtdempere bak. Bladfjærene festes på forsiden og baksiden med store bolter og sjakler, og toppen av støtdemperne feste til sengen ved toppen av støt sammenstillingen. Fjærene skal losses før fjerning, og unbolted bakfra fremover. Med fjærer og sjokk frakoblet, vil bakakselen kobles fra sengen.
3

unbolt kroppen monterer fra rammen. Det er seks kroppens til 12 monteres på undersiden av sengen feste den til rammen. De kan unbolted en om gangen i mot klokka.
4

Koble drivstoff filler halsen fra innsiden av sengen kroppen. Det vil være to boltene som holder filler halsen på plass, og det kan også være flere skruer som holder den til sengen, avhengig av modell. Påfyllingsstussens bør ikke fjernes helt, bare koblet fra sengen.
5

Koble eventuelle brems eller tilbehør linjer og all kabling fra undersiden av sengen. De vil bli holdt på plass med små bolter eller skruer, og vil falle bort når frakoblet. Det kan være nødvendig å fjerne baklysene å helt koble ledningsnettet.
6

Løft sengen opp og bort fra rammen, og sett det til side. En trinse system, motor heise eller flere venner kan brukes til å løfte sengen, som kunne veie et par hundre pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140516.html

Previous:
Next:

Trucks