Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sove i en Moving Traktor & Trailer

Flere og flere langdistanse lastebilsjåfører er å snu til teamet lastebiltransport å øke sin kjørelengde og deres paychecks. I teorien en trucker stasjoner, mens den andre sover. Dessverre mange langdistanse lastebilsjåfører synes det er vanskelig å sove i et bevegelig trekkvogn og tilhenger. Rollen som driver tretthet spiller i traktor og tilhenger ulykker har vært svært omstridt. Heldigvis tidligere president George W. Bush undertegnet Safe Port Act i loven i 2006 å stramme retningslinjer for kommersielle kjøretøy trafikk, men sunn fornuft forteller oss at en sliten sjåfør er mer sannsynlig å gjøre flere feil. Du trenger
Myk voks ørepropper
Sleep maske
varmt teppe
Pillow skum madrass pad
Vis flere instruksjoner
en

Åpne vindu eller sove vent litt, eller slå klimaanlegg ventilen slik at den blåser på ansiktet ditt, fordi arbeidet med å holde øynene åpne vil oppmuntre søvn.
2

Wax øreplugger passer bedre i øret enn noen annen form. Blokkere ut plutselige lyder kan tillate bakgrunnsstøyen i lastebilens motor for å lulle deg i søvn.
3

søvn maske vil bidra til å blokkere ut noen lys fra omgivelsene, slik som passerer frontlykter eller neonskilt . De er tilgjengelig på stoff og varehus og på nettet, og spenner fra enkle satin øye masker som er relativt billig å mer avanserte og dyre formstøpte goggles.
4

Pass på at du er varm nok. Et ekstra teppe kan gjøre hele forskjellen mellom en god natts søvn og en brukt kaste og slå. Den ekstra vekten av et tungt teppe kan også føle deg mer sikker og hjelpe deg å slappe av.
5

Invester i en god pute topp skum madrass å sette på toppen av den som kommer med traktoren og trailer. En mykere, dypere madrass vil myke støt i milde rocking.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140633.html

Previous:
Next:

Trucks