Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Camper Basics

Det er mange forskjellige måter å gå camping, og en populær måte er å bruke det som kalles en lastebil campingvogn. Truck camperne er felles elementer. De er pick-up trucks med en campingvogn montert på baksiden. Men hva noen mennesker kan se som en enkel campingvogn på en pick-up truck, andre ser på som en måte å oppnå ultimate frihet. Å komme i gang i verden av lastebilen camper er det noen grunnleggende at du trenger å forstå. Slide-Out Camper

En lastebil camper ikke trenger å være permanent montert på baksiden av en pick-up truck. Noen mennesker liker å ha en lastebil campingvogn, men også ønsker å fortsatt være i stand til å bruke sin pick-up truck å hale materiale rundt. For dem er det en lastebil campingvogn kjent som en slide-out campingvogn. Dette er akkurat hva det høres ut som. Når du ikke bruker camper du bare skyve det ut på baksiden av pick-up truck og gå på vei.

Slide-out campingvogn er festet til baksiden av lastebilen gjennom ulike virkemidler som spenner fra kategorier som passer inn i åpningene langs siden av pick-up, til stropp systemer som holder enheten på plass. For å fjerne slide-out campingvogn rett og slett løsne den fra pick-up, heve den fra pick-up seng ved hjelp av et sett med hydraulisk heis innebygd i enheten, koble den sikkert til sin slide-out ramme og deretter sakte drive pick-up fremover.
Convenience

For mange mennesker ideen om en lastebil campingvogn er en liten stue satt på baksiden av en pick-up truck. Ifølge RVWeb.com, moderne lastebil camperne er lik romslige fritidskjøretøy tilbyr alt fra et kjøkken til eget sovested. RVWeb.com påpeker at en av de bekvemmeligheter av en lastebil campingvogn er at mange land ikke tillate deg å taue to trailere på samme tid. Siden en lastebil camper ikke regnes som en trailer, er det lovlig å ha en lastebil campingvogn og taue en ekstra bil eller tilhenger sammen for din reise.

Bruksområder og ideer

En lastebil campingvogn lar deg ha en pick-up truck og en full camper når du trenger det. En av fordelene med dette er at kostnaden for en lastebil campingvogn er betydelig mindre enn en full bobil. Men du kan fremdeles nyte en lastebil campingvogn på samme måte som du ville nyte en campingbil. Du kan bruke din lastebil campingvogn til bakluke på fotball spill, lage en langtur uten å måtte bruke penger på hotell og besøke noen strand i landet mens du bærer ditt eget omkledningsrom. En lastebil campingvogn er mindre enn de fleste bobiler og dette gjør det lettere å parkere i en standard parkeringsplass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140574.html

Previous:
Next:

Trucks