Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kjøpe en Big Truck

Forbruker lastebiler kommer i tre grunnleggende størrelser: kompakt, mid-size og full-size. Hvis du er interessert i en stor lastebil med mye tauing evne og sengekapasitet, du kommer til å ønske å se etter en full-size lastebil. En full størrelse lastebil er kategorisert av sin store bygge-og seks-sylindret motor. Kjøpe en stor lastebil som dette er et must hvis virksomheten krever økt ytelse. Men hvis du er interessert i en kjøpe en stor lastebil som din dag-til-dag kjøretøy, kan det være lurt å faktor i den høye opprinnelige prisen, og de ekstra pengene du må bruke på gass i fremtiden. Instruksjoner
en

Angi et budsjett for hvor mye du er villig til å bruke på lastebilen. Faktor gass kjørelengde inn i budsjettet. De fleste store lastebiler kommer til å brenne gjennom mer gass enn en mindre lastebil og spesielt en bil. Forhandlere og nettsteder vil vanligvis skille sine lastebiler inn i tre kategorier: kompakt, mid-size og full-størrelse. Hvis du trenger en stor lastebil, du kommer til å ønske å se etter en full-størrelse. Noen eksempler er Ford F-150 og Toyota Tundra. Hvis du trenger en stor rigg, må du finne en forhandler som selger strengt last lastebiler.
2

Avgjør om du er interessert i en ny eller en brukt lastebil. I 2009 falt prisen på en full-size lastebil mellom $ 20.000 og $ 50.000. Brukte lastebiler kommer til å være generelt mer rimelig, basert på stand og kjørelengde.
3

Lag en liste over funksjoner som er viktige deg. Dette inkluderer ytelse funksjoner, for eksempel hvor mye vekt kan trucken slep, ned til enklere funksjoner som fargen på bilen eller hvor mye koppholdere den har.
4

Søk "nye lastebiler" eller "brukte lastebiler" i en søkemotor for å finne en liste over online-forhandlere. Hver forhandleren nettside vil trolig tilby "full-size lastebiler" som en kategori. Finn store lastebiler som passer innenfor budsjettet, og tilby de funksjoner som er viktige for deg. Lag en liste over disse truckene. Skriv ned de ulike prisene du var i stand til å finne de lastebilene tilgjengelig for online.
5

Gå til lokale forhandlere som bærer at store lastebiler som gjorde det på listen din. Hvis du søker etter en ny lastebil, som Toyota Tundra, må du gå til en Toyota forhandler. Hvis du er ute etter en brukt lastebil, ringe lokale brukt bilforretninger før du går dit for å finne ut hva de har på lager. La dem vite hva du fant på nettet. Prute med dem over prisene når det er mulig.
6

Skriv ned notater etter at du har prøvekjørt hver lastebil, slik at du kan sammenligne dem når din blir klar til å ta en endelig avgjørelse. Sett opp en betalingsplan som er riktig for å opprettholde din husholdningsbudsjettet. Hvis du kjøper bilen for en bedrift, må du huske å holde detaljerte registreringer av kjøpet skattemessig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140607.html

Previous:
Next:

Trucks