Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en Ford Explorer Sport Trac

Bruke Ford Explorer Sport Trac, som et slep kjøretøy, vil kreve et hengerfeste montert på støtfangeren bak, samt en trailer bremselys tilkobling. Størrelsen av last vil du være tauing vil avgjøre hvor stor tilhenger må være og hvor sterkt et hengerfeste å bruke. Enhver lastebil utleie etableringen vil ha trailere for leie og en rekke trailer uhell som du kan kjøpe og har installert på Ford Sport Trac. Du trenger
Hengerfeste
Brake forbindelse
Vis flere instruksjoner
en

Tilbake til Ford Explorer Sport Trac opp til tilhengeren slik at tilhengerfestet på Ford er foran traileren forbinder armen.
2

Løft trailer forbinder armen opp og over metall ball på Ford Sport Trac er trekkrok. Koble tilhengeren armen til stikk ball og trykk ned på tilhengeren armen til den er på plass på hengerfestet ball.
3

Lås trailer armen til tilhengerfestet ved hjelp av en hengelås. Koble kjedene på tilhengeren armen til trekkrok. Koble venstre kjeden krok til riktig støtte hullet på tilhengerfestet og koble riktig kjeden til venstre støtte hullet på trekkrok.
4

Koble bremsen ledningen på tilhengeren til bremsetilkobling på hengerfestet. Trykk bremsepedalen på Ford Sport Trac å sikre at bremselysene fungerer som de skal.
5

Load din last og fest den fast til tilhengeren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140799.html

Previous:
Next:

Trucks