Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde for en Chevy S-10 med en 4,3 motor

Forbedre gass kjørelengde for en Chevy S-10 truck er enkel. Det krever litt disiplin for å justere dine kjørevaner og noen forsøk på å utføre vedlikehold på lastebilen. Du må lette lastetiden og se en mekaniker til dekk og en justering, som vil koste ca $ 200 til $ 400 avhengig av kvaliteten på dekkene. Du vil spare penger i det lange løp. Du trenger
Manual for Chevy S-10
Toolkit
optimalisering væsker og deler
Engine komprimering måle
Kjølevæske tester
Vis flere instruksjoner

1

Juster måten du kjører. Begynn sakte og akselerere gradvis. Flytte foten fra gasspedalen på tomgang. Unngå raske akselerasjoner og ikke ri på bremsen. Plasser foten på gulvet under flytting. Trykk på bremsen bare når det er nødvendig.
2

Velg kurs for å unngå røde lysene og stoppe tegn. Ta motorveien fordi highway kjørelengde er bedre enn byen kjørelengde. Opprettholde en jevn hastighet på 55 km /h på flate områder fordi kjørelengde faller ved høyere hastigheter.
3

Accelerate litt og naturlig med tyngdekraften som du begynner nedoverbakke. Ri med den naturlige momentum som lastebilen begynner oppoverbakke. Hold gassen jevn og la lastebilen bremse naturlig innenfor de lovlige grenser.
4

Tune opp bilen helt. Bytt drivstoffilter, luftfilter, PCV (positiv veivhusventilasjon) ventil, og tennplugger og ledninger.
5

Kontroller motorens kompresjon med en komprimering gauge, og bruke en olje additiv anbefales for motorer med lav kompresjon. Skift olje og oljefilteret og erstatte oljen additiv for noe av oljen. Bruk den anbefalte olje fra lastebilen manualen. Holde oljen på riktig nivå.
6

Rengjør drivstoff injektorer ved å helle drivstoff injektor renere inn i gasstanken. Sjekk bensinpumpen. Forsegle alle gummi vakuum linje forbindelser med nye klemmer slik at vakuum i utslipp kontroll system fungerer riktig.
7

Juster tomgangsturtallet til fabrikkinnstillingene og eliminere eventuelle ujevn tomgang. Sjekk ladesystemet, inkludert dynamo og batteri, og sikre at den fungerer som den skal. Sjekk overføring væske og holde den på riktig nivå.
8

Sjekk varmen nivå av motoren, og hvis det kjører varm eller varm, fikse kjølesystemet. Legg kjølevæske eller endre kjølevæske om nødvendig, og kontroller radiator for rust og lekkasjer. Sjekk gummislanger for lekkasjer, sjekk termostaten i kjølesystemet, og sjekke vannpumpen.
9

Skift ut slitte dekk og har en mekaniker utføre et hjul justering. Kast ut all unødvendig vekt. Slå klimaanlegg av eller kjøpe en modell uten aircondition.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140798.html

Previous:
Next:

Trucks