Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vet man at Towing vekt av en lastebil

Bortsett fra økt lagringsplass i ryggen, er en av de viktigste fordelene med å eie en lastebil potensialet for tauing vekt bak bilen, på grunn av den høye dreiemoment på de fleste lastebil motorer. Sikkerhet på veien avhenger av å følge den anbefalte slep vekten av kjøretøyet, som en overbelastet kjøretøy kan potensielt skli bakover eller bli sittende fast mens du prøver å trekke en tung belastning oppoverbakke. Hvis du er usikker på tauing vekten av lastebilen, så ta alle skritt for å lære det før du drar. Du trenger
datamaskin med internettilgang
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk i bruker-håndbok av kjøretøyet for å bestemme tauing vekt for din lastebil. Operatørens Handbook vil ha en seksjon for kjøretøyspesifikasjoner, inkludert den nødvendige oljesort, kapasitet, lufttrykk i dekkene og trekkraften av kjøretøyet. Det er den beste og mest nøyaktige kilden til informasjon om lastebilen, så det bør være første stopp for å bestemme slepekapasitet. Dersom du mister ditt eksemplar av brukerhåndboken, sjekk for å se om du kan finne en kopi lagt ut på nettet på bilen din produsentens nettsted.
2

Ring din lokale forhandler for å spørre om tauing vekt hvis du har mistet eller forlagt operatørens håndbok. Forhandleren vil ha produktinformasjon for bilen din, og er den nest-beste kilden til informasjon om maksimal lastevekt for lastebil.
3

Ring produsentens kundeservice for en alternativ rute for å oppnå tauing vekten av kjøretøyet. Finn dette nummeret online på produsentens hjemmeside eller ved å ringe forhandleren og ber om opplysningene. Dette kan gi deg en ekstra metode for å kontrollere slep vekt hentet fra alternative kilder.
4

Bruk Internett til å sjekke slepekapasitet av kjøretøyet. Først, sjekk produsentens hjemmeside. Hvis dette ikke besvarer spørsmålet ditt, så se på noen av mange nettsteder viet til biler og lastebiler. Bare stole på Internett som en siste utvei, da det kan være secondhand kunnskap, og det er potensial for en typografiske feil. Hvis du bruker Internett, deretter avstemme informasjon mellom flere steder for å redusere sjansen for feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140666.html

Previous:
Next:

Trucks