Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Definisjon av Gaffeltruck Klasser

Gaffeltruck, også kalt løfte lastebiler, har en rekke dagligdagse bruksområder, fra å gjennomføre industrielle belastninger, til strømpe hyllene på rabatt klubb butikker, for å gjøre det enklere å levere masse levert varene. Den industrielle Truck Association (ITA) bryter gaffeltrucker ned i åtte klasser basert på motor eller motor type, type dekk som brukes, og hvordan bilen er styrt eller manipulert. Elektrisk Motor Gaffeltruck

klasse I gaffeltrucker er standard elektrisk motor gaffeltruck. Disse inkluderer tre hjul, sit-down lastebiler du kan se bevegelige paller med mulch på et hjem varene butikken. Operatøren står enten eller sitter på lastebilen.

Klasse II gaffeltrucker er trange midtgangen elektrisk motor løfte lastebiler. Disse inkluderer side-lasting lastebiler og trucker med svingende mastene som krever mindre plass til å betjene.

Klasse III gaffeltrucker er elektrisk motor hånd lastebiler. En operatør står enten på baksiden av lastebilen, eller går bak bilen.
Forbrenningsmotoren Gaffeltruck

klasse IV gaffeltrucker har forbrenningsmotorer, omtrent som en personbil du kan kjøpe av mye. De har fast stoff, eller pute, dekk, og er ofte motvirket, noe som betyr baksiden av lastebilen vektes for å motvirke vekten av lasten som skal løftes.

Klasse V gaffeltrucker også ha forbrenningsmotorer og er også typisk motvektstrucker. De skiller seg fra klasse IV løfte lastebiler i at de har pneumatisk eller radialdekk.

Traktorer

klasse VI gaffeltrucker er tauing traktor løfte lastebiler. De kan ha enten elektrisk motor eller forbrenningsmotor. Klasse VI løfte lastebiler er sit-down traktorer som kan trekke laster over 1000 pounds, i tillegg til å være i stand til å løfte last. OSHA-kravene gjelder ikke for disse lastebilene hvis de brukes på en gård.
Rough Terrain Vehicles

Klasse VII løfte lastebiler er ulendt terreng gaffeltruck. De brukes ofte i hogst, landbruk og anlegg, hvor bakken er vanligvis ujevn og utenlandske objekter er ofte til stede. De har vanligvis forbrenningsmotorer og pneumatiske dekk. Operatøren sitter på disse truckene.
Manuelle Lift Trucks

Klasse VIII gaffeltrucker er jekketraller heis lastebiler, inkludert personell og byrden bærere. Operatøren trekker enten eller skyver bilen, og gaflene, som er hydraulisk heves og senkes, har vanligvis en lav maksimal løftehøyde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140373.html

Previous:
Next:

Trucks