Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fikse en 1992 Ford Explorer Termostat

Din 1992 Ford Explorer regulerer motorens driftstemperatur ved hjelp av en termostat. Når motoren temperaturen øker, termostat åpnes for å tillate kjølemiddel å strømme gjennom slangene, kjøling av motoren. Hvis Explorer overoppheting eller kjører altfor kul, kan termostaten være å klandre. Du kan kjøpe en ny termostat for lastebil på en auto deler butikken eller Ford forhandler. Du trenger
Wrench sett
Drensvannsoppsamler
3/8-inch gummislange
Flat skrutrekker
Socket og skralle sett
Shop rag
sparkel eller pakning skraper
Aceton eller tynner
Momentnøkkel
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batteriet kabelen med en skiftenøkkel. Isoler batteriet kabelen fra terminalen mens du arbeider.
2

Fjern luften renere duct slangen fra spjeldhus og luften renere. Slangen skal gli rett av hvert beslag.
3

Plasser en renne pannen under tappekranen på radiatoren av Explorer ditt. Fjern radiatorlokket. Monter et stykke 3/8-inch slange til avløpet ventilen på radiatoren da løsne ventilen med en skiftenøkkel. Tømme kjølevann fra systemet.
4

Finn den øvre radiator slangen og følg den til stedet der det monteres på inntaket manifold. Termostathuset er mellom slange og manifold.
5

Løsne slangeklemme med en flat skrutrekker. Fjern slangen fra manifolden passende å få tilgang til termostathuset.
6

Fjern boltene som fester termostathuset dekselet. Det vil typisk være fire bolter å fjerne med en stuss og skralle. Fjern termostathuset dekselet. Legg merke til plasseringen av termostaten i huset for installasjon av den nye termostaten.
7

Fjern den gamle termostaten og legg en fille inn i åpningen på manifolden for å holde den fri for rusk. Rengjør termostathus deksel og manifold montering området med en sparkel eller pakning skrape deretter bruke en fille for å tørke den med aceton eller tynner til å fjerne spor av den gamle pakningen.
8

Plasser ny pakning på termostathuset og sted termostaten inne i huset med luft utløsningsventilen peker oppover. Sett på plass husets deksel og sett boltene som fester lokket til fordeleren. Trekk til boltene til produsentens spesifikasjon basert på motoren at Explorer er utstyrt med.
9

Fest radiator slangen til termostat huset og sett slangeklemme til å feste slangen på plass. Installer luften renere duct slangen til spjeldhus og luften renere. Slangen skal bare skyve på festepunkt.
10

Kontroller radiatoren tappepluggen for å være sikker på at det er stramt da fylle opp Explorer med en 50/50 blanding av frostvæske og vann.

11

Kjør motoren på tomgang til den når normal driftstemperatur. Sjekk for lekkasjer og sørg for at termostaten regulere temperaturen i motoren skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140809.html

Previous:
Next:

Trucks