Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford F350 Fuel Problemer

The F-serie pickup lastebiler produsert av Ford er et merke som har holdt ut i nesten 60 år, og ifølge Motor Trend magazine er den mest solgte lastebil i historien. Disse prestasjonene har bidratt til å gjøre F-serie lastebiler valget for mange mennesker i Amerika. Men dette kan utbredt bruk skape problemer. Når en enkel design feil går ubemerket av fabrikken, kan problemet raskt går på å påvirke høyt antall kjøretøyer, slik tilfellet er med drivstoff problemer på visse F-350-modeller. Problem

I flere modell-års Ford F-350 pickup biler, et betydelig problem med drivstoffsystemet kan forekomme. Føderale kjøretøy sikkerhetsstandarder regulere at drivstoffsystemet på alle biler og lastebiler må være motstandsdyktig mot krasj.

Riktig utformet kjøretøy, parentes holder bensintanken på plass selv under de høye kreftene til stede under en frontkollisjon . For F-350 modeller er berørt av dette problemet, har det imidlertid vist seg at en front-side kollisjon kan skyve tanken til en del av kjøretøyets ramme.

Mens sjeldne, kan resultatet av en drivstofftank påvirker kjøretøyets ramme være svært alvorlig. Under kollisjoner av vesentlig betydning, har kraft potensial til å sprekke drivstofftanken og drivstoff leveringssystemer. Dette bruddet ville tillater at store mengder drivstoff til å søle på bilen og veien.

Store mengder lekker drivstoff fører til flere sikkerhetsrisiko. Røyk fra bensin eller diesel kan påvirke folk i nærheten, inkludert folk som kan være skadet etter en krasj. Mest alvorlig, sølt drivstoff i kontakt med en tennkilde kunne skape en brann eller eksplosjon ved ulykkesstedet.
Betydning

Mens et stort antall av kjøretøy er berørt, ikke alle F-350 er utsatt for dette drivstoffsystemet problem. Drivstoffsystemet sikkerhet problemet gjelder for Ford lastebiler som er single-bakhjulsdrift. Dual-bak F-350s er ikke berørt. I tillegg er det feil signifikant bare på lastebiler med firehjulstrekk og en to-delt drivaksel.

Selv om ikke alle F-350 lastebil er berørt av dette problemet, har Ford anslått at nær sekstifem tusen biler på veien kan være utsatt.
Solution
p Som et resultat av sikkerheten problemet på F-350 biler, har Ford utstedt en tilbakekalling for de berørte modellene . En løsning for å hindre skade på drivstoffsystemet er utviklet, som kan installeres av autoriserte forhandlere uten kostnader for eieren.

Når programmet er installert, utvider denne braketten rammen under bilen, og fungerer som en ekstra kontaktpunkt for komponenter i drivstoffsystemet. Dette legges strukturell integritet bidrar til å holde tanken på plass under de høye kreftene i en kollisjon, og bidrar til å forhindre et drivstoff ruptur blir forårsaket.
Handlinger

Selv en tilbakekalling er utstedt av Ford, er det umulig å kontakte eieren av hver berørte kjøretøy. Eiere av F-350s er ansvarlig for å avgjøre om den nødvendige løsningen er installert på bilen sin, og bør iverksette tiltak for å kontrollere med en lokal forhandler.

Autoriserte forhandlere av Ford-biler er pålagt å holde detaljerte registreringer av tilbakekalling og løsningen informasjon, og kan inspisere kjøretøy for å fastslå om det er i faresonen. Eierne vil ikke betale for nødvendige modifikasjoner kreves for å overholde denne tilbakekallingen. I tillegg kan eierne som ikke er fornøyd med tilbakekalling løsninger ta ytterligere tiltak ved å kontakte National Highway Traffic Safety Administration å rapportere videre problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140614.html

Previous:
Next:

Trucks