Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Måter å bryte i en Ford Ranger

I år tidligere, da bilmotorer ble produsert nesten utelukkende for hånd, var en innkjøringsperiode avgjørende for den lange levetiden til bilen. Moderne motorer, gjort mer med maskin enn for hånd, har nærmere toleranser og færre av de vanligste feil som ligger i eldre modeller, slik at innbruddet er ikke like kritisk. Men det skjer noe stell som er nødvendig for å få den nye Ranger en god start. Speed ​​

I de nevnte eldre motorer, ble det anbefalt av motor utbyggere at du ikke overstiger 50mph for de første 500 miles av motorens levetid. Mens det er ikke lenger tilfelle, anbefaler Ford Motor Company tiden nye biler ikke kan kjøre i en konstant hastighet i mer enn en kilometer i løpet av de første 500 miles av motorens levetid. Med det i tankene, er overflaten street kjøring best egnet til ny innkjøring, som du sjelden opprettholde en konstant hastighet mellom trafikklys, stoppskilt og annen trafikk scenarier som bryter opp stasjonen. Hvis du kjører den nye Ranger på motorveien, sørg for at du varierer hastigheten din noen få miles per time hvert minutt eller mindre.
Load

Akkurat som du vil vil endre seg hvor fort du går med jevne mellomrom, er det også best å endre hvor mye vekt Ranger bærer i løpet av de første 500 miles. Ta noen venner eller familie for en tur i den nye bilen, eller ta en tur eller tre til dagligvarebutikk eller jernvarehandel som vil tillate deg å legge nyttelast på kjøretøyet.
Les instruksjonsboken

Den nye Ranger instruksjonsboken som følger med lastebil har et vell av informasjon om stell og bruk av Ranger ditt. Før du gjør mye av noe med bilen, bør du gjøre deg kjent med vedlikeholdsplan, instrumenter, tilbehør og kontroller. Kjenner disse tingene, utfører vedlikehold når boken krever det og holde et bevisst øye på måleinstrumentene under turene vil forlenge Ranger liv

. Merk: vedlikeholdsplan vil liste normal og alvorlig-tjeneste tjeneste. Hvis du bor i et tettbebygd område, kjøre bilen mer enn 10.000 miles i året eller har mange hyppige start og stopp i løpet av dine reiser, faller du inn i "alvorlig"-kategorien og bør utføre vedlikehold som sådan.

Ikke bekymre

Ifølge Ford Motor Companys Kundeservice Division, er prosentandelen av Fords som vil trenge en garanti reparasjon av noe slag, uansett årsak, i de første 36.000 miles mindre enn en prosent. Med det i tankene, kan du kjøre den nye Ranger med fred i sinnet. Selv om du ignorerer innbrudd forslag og "drive det ut som du stjal den," oddsen er fortsatt i din favør at lastebilen vil vare lenge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140689.html

Previous:
Next:

Trucks