Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble opp en turteller til en Toyota Pickup

Installere en turteller på din Toyota pickup er en morsom gjør-det-selv-prosjekt som vil legge til en ekstra følelse av trygghet og kontroll over motoren på bilen din. De nye turtellere som blir solgt i dag er for det meste elektrisk og svært enkel å koble opp. De fleste av disse er firetråds turtellere med ha tilbake lys, og mange kan brukes på alle størrelser motor med en enkel flip av en bryter. Det er mange selskaper som selger disse tachometers, så shoppe rundt og få den som passer best til dine behov. Du trenger
Tachometer
Wire cutters
Wire strippere, Elektrisk tape
skrutrekker
1/4-tommers stasjonen socket satt
Crimp-on kontakter

Vis flere instruksjoner
en

bestemme hvor du ønsker å montere turteller før du begynner. Du vil den skal være synlig, men på samme tid, vil du se strek rundt det. Husk at det er andre målere ute som du trenger å se.
2

Monter turtelleren på det stedet du velger, og være sikker på at du kan komme til ledningene på baksiden av turtelleren. Det vil være fire ledningene som kommer fra baksiden av enheten. Den første er for varmt eller strømledningen, den andre er en grunn, den tredje er oppført som trigger ledningen og den fjerde er ledningen som vil legge til belysning i bilen for å dempe bak lyset.


3

Route strømledningen, normalt en rød tråd, en svitsjet strømforsyning. Et flott sted å plukke opp makt er i sikringsskapet. Det er ofte ekstra tilkoblinger i det for dette formålet.
4

Strip 1/4 til 5/8 centimeter isolasjon av enden av varmt bly med wire strippere. Fest den riktige kontakten til ledningen ved å sette strippet ledningen i kontakten og krymping det stengt. Ikke koble denne ledningen ennå.
5

Route avtrekkeren ledningen ut gjennom brann vegg av kjøretøyet. Hvis du borer et nytt hull, sørg for å bruke en Stussen i hullet for å beskytte ledningen mot gnagsår. Du kan ofte skyve ledningen gjennom en eksisterende maljen og ikke bore noen hull unødvendig.
6

Koble en ring kontakten til trigger ledningen etter at det er gjennom brann vegg, eller du kanskje ikke får det gjennom uten å gjøre et større hull. Finn tennspolen under panseret.
7

Koble trigger ledningen til spolen på den negative tilkobling på spolen med en socket og skralle for å løsne mutteren på innlegget. Noen ganger vil du finne at bilen har en turteller tilkobling på fordeleren, du kan bruke dette hvis bilen har en
8

Finn en jordingspunkt for turtelleren.. Dette kan være hvilket som helst punkt på chassiset som er metall, i de fleste tilfeller vil det være flere som allerede er i bruk under dashbordet. Ofte er det bolt eller skrue.
9

Fest en ring kontakten til den svarte eller jordledningen fra turteller og koble den til en av disse jordingspunkter. Sørg for at underlaget er rent og solid, eller turtelleren vil ikke fungere.
10

Finn en strøm ledning koblet til noen av de dash lys under dashbordet. Fest denne siste ledningen til en av disse ledningene ved hjelp av en crimp-on ledning trykk.
11

Rydd opp ledningene ved å rute dem alle sammen fra turtelleren før de forsvinner under dashbordet for å gjøre jobben look profesjonell. Wire vevstol er et flott tillegg til en jobb som dette for å kle opp ledninger, og du kan kjøpe den til enhver auto deler butikken.
12

Start kjøretøyet og kontroller at turtelleren fungerer. Hvis alle ledninger er riktig, bør det være å lese et sted i nærheten av din tomgang. Hvis det er å lese veldig høy, har du en wire feil, så gå tilbake og sjekke dem alle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140618.html

Previous:
Next:

Trucks