Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan måle bevegelige lastebiler

Flytting av bedrifter og lastebil utleie forhandlere annonsere en lengde for å flytte lastebiler som gjelder for lasten skroget. De andre bevegelige lastebil dimensjoner refererer til høyde, bredde og cubic opptakene av lasteplanet og den totale høyden klaring. Den faktiske lengden på kjøretøyet anses ubetydelig til alle som planlegger et trekk. Flytte lastebiler annonsert på 24 fot kan ha en samlet lengde på 30 meter eller mer, som faktorer i parkerer bilen, lasting og lossing. Mål lastebil du flytter med å være sikker på at den passer alle behov. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål den totale lengden, høyden og bredden på et bevegelig lastebil for å være sikker på parkeringsplassen ved lasting og lossing plasseringen vil imøtekomme det. Høyden klarering vil være merket på kjøretøyet for sjåførene. Truck utleiebyråer og bevegelige selskaper gjør dimensjoner tilgjengelig for kunder. Bruk et målebånd for å fastslå den samlede størrelsen på bevegelige lastebiler fra andre kilder.
2

Mål åpningen av lasterom døren. Åpningen må tilby nok klaring i bredde, høyde eller diagonalt for å laste inn alle møbler eks.
3

Mål innsiden av lasten skroget. Bestem bredde, høyde, lengde og cubic plass i bagasjerommet. Flyttebyråer og lastebil utleie agenter gi alle Frakt container dimensjoner og tilbyr møbler vogn utregninger basert på antall rom hver last boksen vil holde.
4

Beregn avstand flytte lastebiler dekke med én tank med gass . Multipliser gasstanken kapasitet ved de estimerte miles per gallon for en ladd lastebil for å være sikker på at bilen kan reise noen strekninger av landlige motorveien på bevegelige ruten uten å gå tom for gass.
5

Mål bekvemmelighet av de funksjonene som tilbys av bevegelige lastebiler. Mange bevegelige lastebiler er sjåføren vennlig med funksjoner som automatiske girkasser, servostyring, air condition, bensin motorer og ekstra passasjer sitteplasser. Noen biler er mer utilitaristisk med manuelle girkasser, dieselmotorer, ingen makt opsjoner og bare én passasjer sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140840.html

Previous:
Next:

Trucks