Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan registrere for en US DOT Antall

Under føderale og statlige lover, må alle som driver en lastebil, buss eller annen overdimensjonert kjøretøy for kommersielle formål registrere seg hos Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) og få en USDOT nummer, med mindre de er fritatt fra å gjøre det. Dette omfatter kommersielle aktører og selskaper som (a) frakte passasjerer og landbruksprodukter, (b) hale frakt, og (c) håndterer farlige stoffer, enten på tvers av stat linjer eller innenfor en stat. En USDOT nummeret er en unik identifikator som gjør at myndighetene til å overvåke ytelsen og drivende historie av kommersielle operatører og operatører for å sikre at de følger alle trafikkregler og ansette sikker kjøring tiltak. USDOT tall tildeles av FMCSA uten kostnad. Du trenger
MCS-150 Motor Carrier Identifikasjon Report (Søknad om USDOT Number)
eller
MCS-150B Kombinert Motor Carrier Identifikasjon Rapport og Hazardous Materials Permit Søknadsskjema
Vis mer Instruksjoner
Hvordan registrere for en USDOT Antall
en

Finn ut forutsetningene for å få en USDOT antall utstedte og hvilke skjemaer du må fylle ut. Gjøre dette enten ved å gå til FMCSA hjemmeside, ved å ringe FMCSA informasjon linjen på 800-832-5660, eller ved å kontakte en av de FMCSA utekontorene for instruksjoner (se Ressurser). Du kan også kontakte den lokale Department of Transportation eller FMCSA kontor innen staten for registrering informasjon. Ikke glem å spørre om du trenger å betale andre avgifter.
2

Skaff skjemaene enten ved å laste dem ned fra FMCSA nettside eller ved å be om at de blir sendt til deg. Nedlasting av skjemaer krever ikke et personlig identifikasjonsnummer (PIN), docket nummer eller logg inn.
3

Fullfør alle skjemaer /papirarbeid, herunder MCS-150 eller MCS-150B skjemaet, og sende til FMCSA for prosessering. Selv om du kan fylle ut skjemaene i å skrive og sende dem inn, kan denne prosessen ta seks uker eller lenger. FMCSA oppfordrer online registrering, men du må først få tak i en docket og PIN før du kan registrere deg elektronisk (se referanser). For å komme i gang, vil du bli spurt en rekke spørsmål om din virksomhet og kommersielle kjøretøy (s). Systemet vil da bruke denne informasjonen til å bestemme nøyaktig hvilke skjemaer du må fylle ut. Et kredittkort er nødvendig for verifisering bare når du bruker Internett-tjenester.
4

Møt alle statlige og lokale krav. Kontakte eller besøke state Dept. of Transportation eller FMCSA kontoret og registrer din kjøretøy (e) og /eller virksomhet i samsvar med internasjonal registrering Plan (IRP) og International Fuel skatteavtale (IFTA).
5

Vent skriftlig melding på statusen din fra FCMSA. Når du først søke om USDOT nummer, vil du bli klassifisert som en "nykommer" og automatisk innmeldt i nye spilleren Safety Assurance Program for en periode på 18 måneder. Gjør deg kjent med FMCSA forskrifter og farlige materialer forskrifter (hvis aktuelt), samt statlige og lokale forskrifter.
6

Skaff din permanent USDOT registrering. Du vil bli varslet skriftlig når din status som en "nykommer" har blitt oppgradert til det av en permanent USDOT registrant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140850.html

Previous:
Next:

Trucks