Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Meyer snøplog Monteringsinstruksjoner

lastebil snøploger kan være uunnværlig i nordlige vinterforhold. Moderne fire-hjulsdrevne lastebiler har makt til å flytte moderate mengder snø. Det er mange produsenter av lastebilmonterte snøploger. De fleste produsenter tilbyr flere modeller som hver har flere montering systemer for å imøtekomme ulike lastebil merker og modeller. Rådfør håndbøkene for monteringsanvisning bestemte på plogen og lastebiler i spørsmålet. Montering av en Meyer snøplog

Sjekk produsentens opplysninger om lastebilen før montering av noe plog. Montering av en snøplog på en lastebil anbefales ikke for en slik oppgave kan annullere lastebil garanti. Festebraketter for snøploger er generelt ikke er produsert for å passe lastebiler som ikke er anbefalt for snøplog arbeid.

Montere en snøplog gir en økning i vekten bæres av fronten på lastebilen. Meyer innstiller høyden av støtfangeren på kjøretøyet måles før installasjonen av snøplogen. Denne målingen er i forhold til høyden av støtfangeren etter plogen installasjon. Frontenden suspensjon av lastebilen kan justeres for å returnere til sin opprinnelige støtfanger høyde. Dette vil bidra til å lindre foran dekkslitasje og bedre håndtering av lastebilen.

Følg monteringsanvisningen med snøplog. De monteringssett med de fleste Meyer Snøplog produkter bokstavelig omfatte hundrevis av deler. Kontroller at alle deler er nødvendig er inkludert i settet og følg installeringsinstruksjonene eksplisitt. Feil installasjon kan ugyldiggjøre garantien på snøplog og truck.

Sjekk alle bolter er strammet etter den første bruken av plogen. Sjekk at boltene deretter periodisk å sørge for at ingenting har løsnet.

Mange Meyer snøploger utnytte elektriske og hydrauliske systemer. Ledningene snøplog bør være sammen med ledningsnettet av lastebilen. Unngå kontakt med varme eller bevegelige deler med disse ledningene.

I noen tilfeller en ballast eller motvekt er nødvendig. Denne vekten er montert bak bakhjulene på lastebilen for å balansere bilen. Se i manualen med plogen for eksakt informasjon.

Etter fjerning av plogen på våren, bør front-end suspensjon av lastebilen justeres og noen ballast eller motvekter fjernet fra lastebilen. Brakettene av snøplog Holderen må fjernes fra lastebil sammen med plogen. Hvis brakettene er igjen på plass de kan skade andre biler i en front-end krasj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140732.html

Previous:
Next:

Trucks