Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kjøpe en overføring for en '89 Ford Ranger

Selv om du ikke kan være i stand til å plukke opp en sending i bil midtgangen på ditt lokale masse merchandiser, når du begynner din søken til å kjøpe en, kan du enkelt finne flere alternativer . Du må basere avgjørelsen på hvem du skal kjøpe fra på flere faktorer som vil påvirke ikke bare fremtiden for Ranger ditt, men fremtiden for lommeboken din. Bevæpnet med noen viktige biter av informasjon, alle kan gjøre en informert beslutning og kjøpe retten girkasse som passer deres behov. Instruksjoner
en

Skriv ned hva slags motoren Ranger har på et stykke papir: ikke bare hvor mange sylindere, men den spesifikke motorstørrelse, enten det er en 2,3 liter, 2,9 liter eller en 4,0 liter, for eksempel. Denne informasjonen kan finnes trykt i svarte bokstaver på hvit utslipp tag under panseret. Du vil også trenge Ranger spesifikke build date, som kan finnes i måned /år format på VIN (Vehicle Information Number) tag inni førerdøren ramme eller på bakkanten av førerdøren. Denne taggen er også et hvitt klistremerke med svarte bokstaver og er ofte festet ved siden av døren angriperne. Du vil også være lurt å skrive ned bilens VIN nummer på informasjonsarket.
2

Ring din lokale Ford forhandler og få et pristilbud, som inkluderer kjernen kostnad, hvor mange liter av overføring væske deg trenger og de spesifikke detaljer om garantien informasjon. Som i 2009, tilbød Ford Motor Company en treårig, 100.000 kilometer garanti på sine reproduserte sendinger. I tilfelle overføringen er ikke lenger tilgjengelig fra Ford, få så mye informasjon om enheten som mulig fra deler counterperson, inkludert delenummer, spesifikk væske kapasitet og pris det ble tilbudt på når det er tilgjengelig.

3

Søk etter alternative leverandører. Enten se gjennom automotive delen i telefonboken eller sjekk på Internett for å finne overføring leverandører i ditt område. Mange overføring butikker vil tilby ombygd og /eller reproduserte sendinger. Flere auto deler butikker kan også ha sendinger tilgjengelig. Ditt siste utvei bør være den lokale berging tunet. I alle tre tilfeller, sørg for å sammenligne garantier, pris og tilgjengelighet.
4

vite forskjellen mellom en ombygd girkasse og en overhalt girkasse. Det er nesten umulig å kjøpe en splitter ny girkasse for en 1989 Ranger. Hva ulike leverandører vil tilby er enten en ombygd enhet, hvor de har rett og slett byttet ut den delen eller deler mislyktes i enheten for å bringe den tilbake til orden, eller en overhalt enhet, hvor bare saken er gammel, og alt annet er helt nytt . Ombygd enheter vil normalt koste langt mindre, men er utsatt for svikt i løpet av de første 12 månedene på grunn av kombinasjonen av nye og slitte deler. Reproduserte enheter vanligvis vare mye lenger og vil mest sannsynlig komme med en bedre garanti, men til en høyere pris.
5

Forstå garantien. Mens den lokale småbedrifter overføring butikk kan tilby et treårig, ubegrenset kjørelengde garanti, sørg for at du forstår hvordan garantien vil bli administrert. I noen tilfeller kan bare selger butikken utføre garantireparasjoner, som betyr at hvis du og din familie er tusen miles borte på ferie på det tidspunktet for å mislykkes, får du til fots slepet regningen tilbake til selger leverandøren.

6

Gjør din beslutning og kjøpe overføring du føler dekker dine spesifikke behov. Vær forberedt på å plukke den opp selv, noe som vil kreve en lastebil eller stor SUV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140687.html

Previous:
Next:

Trucks