Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Trekk Hest med den nye Toyota Tundra

Transport av hest er en viktig del av hest eierskap. Mange hesteeiere reiser til konkurranser og til og med bakgård hesteeiere må transportere sine hester til veterinæren på et tidspunkt, så vet hvordan å trekke en tilhenger er nødvendig. I de senere årene har Toyota produsert en rekke pickups som er store nok til å trekke en hest trailer, inkludert Tundra. Trekke hest tilhengere med den nye Toyota Tundra er ikke vanskelig, og vil tillate deg å hale hesten hvor som helst. Du trenger
Toyota Tundra
slepekrok
Slider med stikk ball
Horse trailer
Hay eller korn
grime og leietau
Vis flere instruksjoner

en

Planlegge en avtale med mekaniker for å ha slepekrok installert på din Tundra. Slepekroker kommer i en rekke størrelser utpekt av hvor mye de kan trygt slep, men du bør ha minst en klasse IV stikk installert for å trygt hale hest trailer. Sørg for at kroken er boltet til rammen for å holde den fra å komme løs mens haling.
2

Mål din trekkrok og kjøpe en slider og ball som er riktig størrelse. Slider og baller kommer i en rekke størrelser, så vær sikker på at du kjøper en som passer din trailer. Du kan kjøpe en skyveknapp og ball hos din lokale automotive eller gården og ranch forsyning butikken. Sett glideren inn i stikk og låse den på plass med pinnen for å holde det løsner når du kjører.
3

Hook din Tundra opp til tilhengeren. Sikre ballen til stikk ved å låse stikk ned og koble dine trailer lys inn i kontakten i støtfangeren på bilen din. Din Tundra er bygget med en full-size pickup ramme og kan taue en ladd fire-hest trailer uten problemer. Slå på blinklys og gå til baksiden av tilhengeren å sørge for at alle lysene er i orden.
4

Fyll fôret bin foran tilhengeren din for å holde hesten glad og okkupert mens du kjører nedover veien. Passe hesten din med en grime og føre, og legg ham inn i traileren, binde ham godt for å holde ham fra å slå rundt under transporten. Lukk trailer døren og gjør en siste inspeksjon for å kontrollere at alt fungerer som det skal før du drar ut.
5

Pull på veien sakte, sjekke begge veier før du kjører inn i trafikk. Pass på å sjekke speilene ofte å sørge for at tilhengeren er haling godt og alle dører forbli lukket. Holde en jevn hastighet mens du er på veien, skifter fil og gjør gravdvis å holde fra å forstyrre hesten din mens du er i transitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140742.html

Previous:
Next:

Trucks