Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Semi Trucks

Semi-trucks består av en nettdel, eller traktor, og en trailer. Disse lastebilene er også kjent som 18-wheelers for antall dekk på den kombinerte enheten. For en bestemt lastebiltransport formål, vil den type traktor og tilhenger bli matchet for kostnadseffektiv transport av lasten. Semi-trucks falle inn i flere hovedkategorier. Over-the-Road Long Haul

Over-the-road semi-trucks hale varer fra by til by over hele landet. Traktoren vil være en aerodynamisk enhet med en sovehytte. De trailere for over-the-road lastebiler vil være aluminium tørre varebiler for emballerte varer, nedkjølt varebiler for fersk eller frossen mat, tankskip for drivstoff, vann, kjemikalier og melk og flat til store gjenstander eller byggevarer. Over-the-road lastebiler har en maksimal vekt på 80.000 pounds og de er designet for å maksimere lastekapasiteten og drivstofføkonomi.
Local Haul

Local hale semi- lastebiler jobbe et mindre lokale markedet, flytte et bredt spekter av produkter. Traktorene har ikke sovende drosjer og har akselavstander og aksler satt opp for manøvrerbarhet. Noen vil bruke de samme typer tilhengere som langtransport lastebiler, men end-dump og bottom-dump tilhengere og flatbeds med kraner er vanlige lokal bruk tilhengere. Staten lover variere om lastebil vekter og programmer, slik at lokale hale lastebiler vil bli bygget spesielt for det lokale markedet. En lokal hale bunnen dumper i California er helt annerledes enn lastebil som brukes til samme formål i Nevada.
Heavy Haul

Heavy hale semi-trucks er satt opp for å flytte ekstremt tunge biter av anleggsmaskiner eller produsert utstyr. Disse lastebilene vil vesentlig overstiger 80 000-kilos grense på vanlige equipment. Tunge hale traktorer har de mest kraftfulle dieselmotorer tilgjengelig og 18-trinns girkasser. Dessuten vil de aksel kapasiteter være høyere, 20 000-kilos foraksel og 46 000-kilos bak tandemsyklister forhold til 12.000 pounds og £ 34,000 for highway traktorer. Tunge hale semi-trucks også bruke spesielle tilhengere enn kan dele på midten slik at lasting av tungt utstyr og har lave dekk å bære høye stykker av utstyr. Lav gutt tilhengere har også mange flere dekk enn åtte på vanlige highway tilhengere. Både traktor og tilhenger av en tung hale semi-lastebil er mye dyrere enn de som brukes for lenge eller lokale hale lastebiltransport.
Spesialitet Trucks

traktorer og trailere av lang tid, kan lokale hale og selv tunge hale brukes til andre formål hvis behovet oppstår. Noen semi-lastebiler, men kan kun brukes til ett formål. Et vanlig eksempel er Bergingsbil. En bil dumperen har traktoren modifisert til å arbeide med en bestemt bil trailer. En annen spesialitet lastebil frakter betong pulver fra fabrikk til ferdig mix anlegget. Traktoren har en spesiell pumpe system som flytter den konkrete pulver inn og ut av tilhengeren effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140843.html

Previous:
Next:

Trucks