Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

De beste dekkene for en Chevy Silverado

Chevy Silverado lastebiler er svært populære amerikansk-laget pick-up trucks. De kommer i vanlig og utvidet cab-serien og er bra for transport eller tauing tung last. På grunn av de tøffe forholdene som disse lastebilene er noen ganger kommer igjennom på byggeplasser eller ved å reise fast dekke eller dårlig asfalterte gater, er det viktig at sjåførene investere i et godt sett med lastebildekk som vil være i stand til å tåle å bære ekstra vekt og reiser off- veien. Generell Grabber HTS

The General Grabber HTS er en all-season motorveien dekk utviklet for lastebiler og SUVer. Dette dekket har general Tire patenterte øko-ride gummiblanding støpt inn i symmetrisk mønster for å forbedre drivstofføkonomien. Det er en stor kontaktflate og en stabiliserende system for sammenkobling barer som øker stabiliteten. Økt stabilitet innebærer at det er enklere for sjåføren å bremse, akselerere, og hjørne. Det er også to innvendige stålbelter til å forlenge levetiden av dekket samt en intern dempningssystem for å minske vibrasjoner veien. Den kanalisert, gjør symmetrisk mønster på dekkene for å opprettholde trekkraft selv i regn og lett snø. Dette dekket har blitt grundig testet og har mottatt en gjennomsnittlig score på 8,6 av 10 med en kunde fra gjennomsnittet på 8,2.
Generell Grabber AT2

Generelt Tire Grabber AT2 er en av og på veien all-terrain dekk designet for å gi føreren med ekstra trekkraft på alle kjøreforhold overflate. Fanget dekk har en chip og rive motstandsdyktig slitebanemateriale støpt inn i mønsterblokker. Dekket har en symmetrisk mønster av fem rader med multi-traction kantet uavhengige slitebaneblokker. Hver av disse blokker er formet slik at den arbeider med # 13 metalliske pigger for bruk på snø og is. Dekket er forsterket med to stålbelter på innsiden på toppen av en ledning innvendige legeme for å sikre jevn slitasje på kontaktflaten av dekket. Den Grabber AT2 mottatt en 8.4 test rating og en 8.4 av 10 kunde rating.
Michelin LTX M /S

LTX M /S er en all-season lastebil dekk, designet for å brukes i våte, tørre og lette vinterforhold. Det er ikke snø dekk og ikke oppfyller snø trekkraft krav. Det gjør levere en jevn tur på overflaten gatene og motorveier. Den LTX M /S har en symmetrisk mønster med uavhengige slitebaneblokker og offset sirkulære spor som bidrar til at dekkene holder trekkraft uansett veiforhold. An all-season slitebanen er støpt inn i slitebanen sporene for å bistå i å forbedre levetiden på dekkene. Dette dekket fikk en test score på 8,3 av 10 og en kunde rangering på 8,6.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140737.html

Previous:
Next:

Trucks