Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Den beste måten å øke MPG i en lastebil

I tilfelle du ikke har lagt merke til, er gass dyrere enn det pleide å være, og knase treffer spesielt vanskelig hvis du kjører en lastebil. Fylle tanken på et kjøretøy som kan få mindre enn 20 mpg er nå enda mer smertefull. Men du trenger ikke å bli sittende fast i denne situasjonen: Her følger noen enkle og effektive tiltak som du kan ta for å presse mer kjørelengde fra hver gallon av gass. Grunnleggende

før noe annet, analysere dine kjørevaner. Dette kan ha en stor innvirkning på hva slags kjørelengde deg lokke ut av lastebilen. Du har kanskje hørt det før, men husk:

• Ingen jack kanin starter og nakke-snapping stopper
GO
• Ikke tomgang mer enn 1 minutt - slå av motoren i stedet
GO
• Bruk overdrive når du kan
GO
• dumpe dødvekt på tre, murstein, søppel og verktøy < br /> GO
• Hold dekkene på riktig lufttrykk, justert og med god mønsterdybde
GO
• Få regelmessige oljeskift og tune-ups.

luftfilter

lager papir luftfilter som fulgte med bilen er din fiende. Det er billig, restriktiv konstruksjon setter en konstant lav grad kvele motoren, dra gass kjørelengde ned, ned, ned. Skifte lastebil luftfilter kan være den raskeste måten å forbedre drivstofforbruket umiddelbart. Velger en bomull eller skum filter. Air beveger seg mye enklere gjennom en av disse, regissere en strøm av frisk oksygen inn i motoren din. Mer oksygen betyr at drivstoffet brenner renere og din kjørelengde går opp. Hvor mye? Forvent en 1 til 2 mpg økning. Ikke imponert? Vel, hvis du skulle få 15 mpg, nå er du på 17 mpg.
Tailgates

Ikke overraskende, den åpne bed på baksiden av ditt lastebil er hvor god gass kjørelengde går for å dø. Mens du kjører, krasjer luft virvlende over førerhuset og ned i sengen i ditt trofaste bakluken. Dette gjør det mulig for fattige aerodynamikk. Hva gjør du? Installere et dekke for å blokkere for åpning og la luften hoppe rett på nedover veien bak deg. Enten et hardt skall eller soft vinyl vil gjøre utslaget. Installasjonen tar ca 30 minutter, og du skal se en 5 til 10% økning i kjørelengde. La oss gjøre regnestykket. Du har allerede skiftet ut luftfilteret for å gå opp til 17 mpg. Legg til en annen ti prosent til det, og du er på nesten 19 mpg.
Eksos

Spesielt konstruerte eksosanlegg er ikke populære bare fordi de høres radikale og øke din hestekrefter med 5 til 10%. Den spesielle bøy i rørene frigjør strømmen av eksos. Stock eksosanlegg er utformet for lav pris, ikke høy kjørelengde. Mottrykket generert setter en demper på motoren din, mye på samme måte et billig luftfilter gjør. Tack annen 1til 2 mpg og du presser 20 mpg med den nylig-tunet lastebil. Husk at hver lastebil et individ, og kjørelengde øker nevnt her er gjennomsnittsverdier. Dine resultater kan være høyere eller lavere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140649.html

Previous:
Next:

Trucks