Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

De beste dekkene for Towing

Alle dekk beregnet for sleping med en 4 x 4, må ha en lett lastebil-metriske eller "LT" rating. For å unngå leiligheter og utblåsninger ved tauing, er det viktig å huske på at den luft samt belastningskoden skrevet på siden av dekket bestemme vekten av kjøretøyet kan frakte. Dessuten gjør størrelsen av et dekk også en forskjell i kjøretøyets slepe kapasitet. Det er noen tauing dekk som er spesielt utviklet for våte forhold og er ideelle for tauing båter. Andre dekkene er beregnet for meget varme klimaer, og det er de utformet for snø. Kjenne værforhold samt belastningen av hva som blir slept er det første skrittet inn avgjøre hvilket dekk er riktig for jobben. Michelin LTX M /S

Michelins LTX M /S tauing dekk har en kontaktflate form som distribuerer akselerasjon og oppbremsing styrker, noe som gjør dem slites jevnt og varer lenger. Dekkene har også rette lameller, gi dem optimalt grep for kjøring i snø og mest all slags vær tilstand. Den LTX M /S laster D og E har en ekstra stål belte som gir styrke og holdbarhet for belastninger på opptil 13,500 pounds. Når kjøpte ny, garantien på dekkene dekker produksjonsfeil og materialer defekter i seks år eller livet av den opprinnelige slitebanen, avhengig av hva som inntreffer først.
Firestone Transforce A /T
< p> Den Firestone Transforce A /T dekk er utviklet for enhver multipurpose 4 x 4 kjøretøy som ønsker å kombinere god trekkraft på motorvei og styrke for tauing på ulike terreng og værforhold. Dekkene gir vannplaning motstand med sine brede langsgående spor og snø trekkraft med sine lameller og sidespor designet for å bite kantene av veien. Den ri kvaliteten av Transforce A /T forsterkes av en polyester ledning innenfor dekket, og strukturen blir holdt optimalt ved et sett av to stål-bånd med dukstamme med spiral-innpakket nylon. Dekkene har også en lang lenke karbon gummiblanding som brukes til å blande dårlig vær trekkraft med tørr-road håndtering.
Bridgestone Dueler A /T Revo

Ideell for tauing båter, Bridgestone Dueler A /T Revo Helårsdekk kommer med en slitebane liv garanti på 50.000 miles. Dekkene har en "S" standard belastning, noe som gir dem en hastighet indeks på opp til 112 km /h. Dekkets kontinuerlig nylon spiral wrap bidrar til å opprettholde sin helhet og form. Den Dueler A /T Revo med UNI-T AQ II er utstyrt med en aggressiv slitebane som gir et kraftig grep, uten at det går en jevn tur på motorveien. Dekkene har en anti-herding harpiks og link legemiddel som bidra til å motvirke effekten av varme, opprettholde dekkene fleksibel som de bærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140757.html

Previous:
Next:

Trucks