Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik konverterer en pickup lastebil til en Flatbed Truck

Pickup lastebiler kan bestilles fra fabrikken som "cab og chassis" enheter, som kommer med ingen seng overhodet. Dette gjøres slik at eieren kan ta bilen til en outfitter og har en tilpasset seng installert, for eksempel et verktøy seng eller flatbed, avhengig av jobben rolle lastebilen fyller. I tilfelle du har en lastebil som allerede har en standard pickup seng på det, kan du erstatte den med en glassplate i omtrent en time med en liten albue fett og litt hjelp fra en hjelper. Du trenger
Socket satt
Helper
Flatbed
Vis flere instruksjoner
en

Fjern festene som holder drivstoff filler halsen i brønnen i side av sengen.
2

Klatre i sengen og fjern de fire til åtte soverom bolter og skiver som holder sengen til lastebil ramme med socket sett. Avhengig av merke, modell og år for lastebil, kan det være mer eller mindre bolter, så fjerne dem alle.
3

Climb under og fjern eventuelle U-bolter som kan være fester lasteplanet til rammen. Mens under, koble fra ledningsnettet som fører til at baklysene og sørg for at den er ute av veien for sengen fjerning og utskifting.
4

Flytt til venstre side av lastebilen, og har din helper stå i tilsvarende sted på den høyre side. Avhengig av størrelsen og vekten av sengen, kan det være lurt å ha opp til tre hjelpere.
5

Løft lastebil seng av rammen, med deg og din hjelper (e) løft på samme tid. Walk the bed bakover av bilen og sette den ned i rommet har du utpekte som er klart av lastebilen og vil ikke forstyrre flytte flatbed på rammen.
6 p Med hjelperen sin bistand, løft glassplaten og gå det over rammen. Sørg for å stille opp hullene i planskanneren med hullene i rammen.
7

Installer bolter og skiver gjennom glassplaten og inn i lastebilen rammen. Når du er ferdig, klatre opp og installere eventuelle U-bolter du kan ha fjernet i trinn to. Koble ledningsnettet for baklykter og fest drivstoff filler halsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140800.html

Previous:
Next:

Trucks