Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer lastebil Snøkjettinger

Lastebilsjåfører kommer over en isete veien synes ofte det blir vanskelig å akselerere og bremse på grunn av redusert trekkraft forårsaket av isen. Dermed sikkerhetseksperter produserte lastebilen snø kjeden for å bidra til å redusere disse risikoene. Disse kjedene kommer i en rekke forskjellige typer. Kabel kjettinger

Kabel kjettinger gir større trekkraft for lastebil. Disse kjedene opprettholde kontakt med veien til enhver tid ved å ha minst en del av kjettingen alltid berører bakken. Produsentene gjør denne kjeden ved å ha en sterk "fly-kabel" dekket med karbon stål valser. Kjeden kantene er skarpe og gnage ned i bakken og snø, og dermed gi bedre grep. Kabel kjettinger til lastebiler har mer holdbar kabel og større hjul enn kabel kjettinger for biler.
Diamond Pattern kjettinger

Som andre kjettinger "Diamond Pattern kjettinger "gi vanlige dekk større trekkraft og akselerasjon, men også gjør installasjonen enkel. Disse kjedene har kroker som låser seg selv og hoops laget av herdet stål, slik som å tillate noen å installere kjeden å gjøre det uten å måtte gjøre det fra innsiden av dekket.
XG-12

XG-12 kjettinger gi enklere installasjon mekanismer for personer som søker å sette en kjede på sine lastebil dekk. De XG-12 designere gjort kjedene med fargekodede "montering poeng" for å gjøre det lettere for montering. Emballasjen bringer med seg hansker, en knelende matte og instruksjoner for montering samt "reservedeler. Også en patentert ekstern quick release systemet gir kjeden til å bli fjernet med bare en hånd og en plastbelagt kabel følger med å installere kjedet på bilen uten å flytte det.
Quik Grip

Quik grep kjedene på en lastebil gi mer enn dobbelt trekkraft som trengs for å starte lastebil og en bremselengde som er nesten en tredjedel mindre enn dekk som ikke har kjettinger. Designerne ment at denne typen lastebil snø kjeden for å være en som er bedre egnet for å starte og stoppe enn gjennomsnittet lastebil kjeden.
Shur Grip
med

Shur Grip kjettinger gi lettere lastebiler mer beskyttelse og trekkraft. gi De lette lastebiler mye mer holdbare "cross medlemmer" og større hjul til en lengre levetid. Designerne av Sjur Grip tok hensyn til At lettere lastebiler har en lengre levetid der de bære last og er utsatt for mer aggressive sjåfører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140610.html

Previous:
Next:

Trucks