Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Truck Cap

En lastebil cap er oftest plassert over baksiden av pickup og brukes til å holde materialer inne tørr og beskyttet mot elementene. Noen mennesker tar konseptet ett skritt videre og lage en lue som er også en campingvogn. Uansett, med en hjemmelaget lastebil cap, vil du legge til ekstra dekket lagringsplass til pickup og gi en praktisk måte å transportere materialer i regnet, lagre eller under all slags vær. Rammer
p Det er flere måter å bygge rammer for en lastebil cap. Den første er å sveise stål rør sammen ved hjelp av en gass sveiser og filler barer. Rørene må kuttes til riktig lengde og mitered å gi rom for en nøyaktig passform. Dette gjøres ved hjelp av et stålrør cutter, eller rør så. To-tommers diameter rør er masse tykk for denne delen av prosjektet. Selv en-tommers rør eller 1,5-tommers stål kanaler vil være nok. Rammen er bygget i en trapesformet form med den øverste rammen bare litt mindre enn bunnen. Diagonale vertikale støtter koble de to firkantede rammer for toppen og bunnen. Kryss bukseseler som kjører horisontalt over den øverste rammen skal også brukes til å forsterke strukturen, men de er ikke brukt på den nederste delen av rammen.
Materialer for Siding
< p> ytterkledning av hetten er valgt for sin holdbarhet og vekt. Glassfiber duk, korrugerte glassfiber (ligner på den typen som brukes i utendørs gjerder) og kryssfiner finnes alternativer. Bestem deg for en basert på hvor du skal ta av lokket og hvor holdbare du vil den skal være. Glassfiber er mindre holdbare enn tre. Imidlertid er det meget lettere. Dette betyr flere miles per gallon og enklere fjerning og installasjon. For bobiler, er det lurt å velge kryssfiner, siden veggene må vær elementene og gi ly.
Assembly

Når du har valgt et materiale for ytterkledning, er det på tide å installere den. Glassfiber sheeting kan installeres ved hjelp av nagler til rammen. Du kan også bruke bolter eller braketter og skruer. Kryssfiner plater skrus direkte til rammen med metall skruer med en kraft driver. Pilothull skal bores inn i metallrammen før du prøver installasjonen, imidlertid. Dette er den raskeste og sikreste måten å installere kryssfiner vegger.
Tilbehør

Å bygge en cap dør, kutte ut en del av ytterkledning den passer inn i den bakre delen av lastebil cap. Deretter forsterke denne delen med gummipakninger eller ornamentering og fest den med en hengsel til rammen av hetten, ikke til sideveggene. Dette gir en mer stabil og sikker dør. Det vil bli åpnet flere ganger, så sørg for at sveisene er perfekt. Bruk filler barer og en gass sveiser på dette trinnet. Hardware for dørhåndtaket og en lås er tilgjengelig på en jernvarehandel, eller lastebil tilbehør butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140768.html

Previous:
Next:

Trucks