Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett på en Reese Trailer Hitch Lock

Sette en tilhengerfestet på bilen eller lastebil er en fin måte å gi bilen den allsidigheten å taue alle typer tilhengere. Problemet er, noen mennesker vil ønske å stjele trailer, og kan lett gjøre det hvis du har en tradisjonell stikk låsepinnene og ingen andre sikkerhetstiltak. Heldigvis gjør Reese en trekkrok lås som vil holde mottakeren låst i stikk, noe som gjør det mye vanskeligere å fjerne. Du trenger
Reese utvidet shank mottaker stikk lås
Vis flere instruksjoner
en

Locate mottakeren for trekkrok. Dette er firkantet stykke slange på baksiden av stikk som peker rett ut mot kjøretøyets bakre del. Skyv ballen feste for stikk i mottakeren på tilhengerfestet, og at hullene i mottakeren med hullene i stikk. For å gjøre dette, kan du bruke skaftet fra stikk lås, eller skaftet du brukte tidligere å koble til hengeren. For referanse, er skaftet den 1/2-inch å 3/4-inch-thick stykke stålrør som setter inn gjennom hullet i mottakeren, i en retning parallelt med kjøretøyets bredde.
2

Lås opp stikk lås ved hjelp av disse tastene, og skyv skaftet inn i hullene til den koniske enden er helt synlig på den andre siden.
3

Fest låsen på koniske enden av skaftet, sørg for at det klikker på plass. Låsen leveres med et plastdeksel som er koblet til låsen selv gjennom en liten plast tjore. Monter plastdekselet på låsen slik at vannet ikke vil korrodere låsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140703.html

Previous:
Next:

Trucks