Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du Pickup Bed Fra en Ford F-350

The F-350 er den største kommersielle-grade pickup i Ford lastebil utvalg, og det er designet for å bære tung last både i sengen og bak den på en tilhenger. Ikke alle er en fan av en tradisjonell seng, men spesielt med dual-stil lastebiler, og de vil ha en kommersiell seng eller et verktøy boks på ryggen i stedet. Hvis du trenger å ta av sengen på F-350, er det største hinderet vekten, annet enn det, er det ikke veldig vanskelig. Du trenger
Torx-skrujern satt
Phillips-skrutrekker
1/2-inch skralle, forlengelse og socket
To til fire assistenter
Vis flere instruksjoner

en

Åpne gassen døren på førersiden av sengen og skru fra hverandre gassen filler halsen fra siden av sengen med en torx-skrutrekker. Krype under sengen og trekke filler halsen og ned fra sengen siden og mot bakken, bøye gummi linje i prosessen. Hvis du har en gass døren på passasjersiden også, gjenta prosessen.
2

Åpne bakluken og skru fra hverandre baklysene med en Phillips-skrutrekker. Trekk ut objektivet og koble ledningene fra lys ved hjelp av en ledig hånd, og sett linsene ut av veien. Krype under sengen og trekke noen ledninger ut fra baklysene ned til bakken slik at den ut av veien. Pass på at det ikke er klipp eller bånd kobler ledningene til sengen.
3

unbolt sengen fra rammen ved hjelp av 1/2-inch skralle, forlengelse og socket. Det er åtte boltene på lang seng F-350 lastebiler, montert alle av dem langs sidene av rammen eller inni den.
4

Sett assistenter rundt omkretsen av sengen, avstanden dem jevnt. Ikke la noen å løfte sengen av fendere, som de to fendere på disse lastebilene er laget av glassfiber og kan brekke hvis det brukes til løft. Løft sengen opp vertikalt, og deretter gå sengen bort fra lastebilen, langs lengden, slik at ingen er å vandre over rammen.
5

Still truck bed forsiktig ned på et trygt sted der det vil ikke bli skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140704.html

Previous:
Next:

Trucks