Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fordeler med en lastebil Bed Extender

Hver gang du tar din lastebil ut på veien, oppdage flere eventyr med en lastebil seng extender. Et praktisk tilbehør for det 21. århundre lastebil lover gir mange fordeler knyttet til hvilke typer laster du kan hale i seng av lastebilen. Før du vurdere å oppgradere til en ny lastebil med en lengre seng, oppdager perks av å eie en extender. Extra Space

lastebil extender er et stykke maskinvare du legge til baksiden av lastebilen sengen. Mekanisk, gir extender ekstra plass for transport lengre belastninger, blant annet rør, trestykker, fiskestenger og stiger. Lastebil opprettholder også sin profil. Lastebilen eier bør ta kontakt med produsenten eller showroom representant for å finne ut om truck bed extender vil føre til en konflikt med en lastebil seng topper eller dekke fordi truck bed forlengere kommer i mange størrelser. Noen truck bed forlengere som den patenterte rullende last seng utgjøre en mer komplisert apparat egnet for kommersielle kjøretøyer. En eller flere metall skuffer strekker seg fra sengen bak på lastebilen, affording mer plass enn den utvidede bakluke området.
Enkel installasjon og fjerning

truck bed extender er produsert fra en rekke hardføre bygningsmaterialer, inkludert aluminium, stål og plast. For eksempel tilbyr EZ Load merkevare lastebil extender muligheten til å fjerne apparatet fra bakluken og knytter den til ekstra festebraketter. Med denne designen for flere beregninger som gjør lastebil eier beslutningen hvor du vil plassere extender avhengig av type last. Mens installasjonen er enkel, kan den lastebil eier også fjerne truck bed extender og gjenopprette lastebil til sin opprinnelige seng lengde når det trengs.
Funksjonell design

Fra et design perspektiv, kan lastebil eier setter pris på verdien av å legge en lastebil seng extender ved å maksimere plassen som er angitt av en åpen bakluke. Denne ekstra arealet, da omgitt av gjerdet av lastebilen seng extender, skaper en sikker måte å lagre. Med stålramme i bakkant av extender apparat, gjør lastebil eier ikke trenger å bekymre deg så mye om lange gjenstander i lastebilen sengen falle ut eller setter seg fast i noe ytre til lastebil. En extender fjerner ikke ditt ansvar å arrangere laster riktig, du ønsker å unngå å forårsake fare for fotgjengere og biler med lastebil last. Lære å bruke lastebilen seng extender er trygt lett etter å ha lest produsentens produkt manual.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140706.html

Previous:
Next:

Trucks