Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere Air Bremser i en lastebil

Luft bremsene på en lastebil er konstruert for å komprimere bremseklossene til brems trommer når luften er brukt. Når luften brems knapp på dashbordet er trukket ut, passerer luft til luft-beholderen foran den slakk regulatoren. Lufttrykket deretter forårsaker slakk regulatoren for å slå den S-kammen er koblet til bremse-sammenstillingen på hjulene. Når S-cam snur, komprimerer den bremseklossene til undersiden av brems trommer. Du trenger
Hjulklosser
Fastnøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen i et trygt arbeidsområde og trekke luft brems knappen ut til å sette bakbremsene.
2

Klatre ut av bilen og plasser bremseklosser foran og bak bakhjulene.
3

Return til lastebil førerhus og presse luften brems knappen tilbake i. Dette vil frigjøre bremsene og gjøre det mulig for slakk adjuster å flytte.
4

Crawl under baksiden av lastebilen og finn slakk justerbar bak bakakselen. De slakk justerbar er de komponentene som justerer bremseklossene på bremse trommer. De slakk justerbar vil ha enten en 7/16-bolt hodet eller en 9/16-bolt hodet på baksiden av hver slakk adjuster.
5

inn en fastnøkkel på bolten hodet på slakk adjuster. Skyv bolten hodet med en hånd og skru bolten hodet med klokken samtidig med den andre hånden til bremseklossene har fullt komprimert mot brems trommer. Det er et slit i støvet dekselet på baksiden av hjulet hub montering at du kan se gjennom for å se bremseklossene og innsiden av bremsetrommelen.
6

Slå skruehodet på slakk adjuster mot klokken 1/2 omdreining til å sikkerhetskopiere bremseklossene ut av brems trommer. Deretter fjerner fravriste skruehodet. Pass på at skruehodet kommer tilbake ut av regulatoren. Hvis ikke, setter nøkkelen tilbake på skruehodet og vrikke den frem og tilbake, og det vil komme ut igjen og går i lås.
7

flytte til den andre slakk justerbar og følger de samme trinnene for riktig justering bremseklossene til brems trommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140418.html

Previous:
Next:

Trucks