Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Test 12V batterier på en Diesel Truck

Testing av batterier i diesel lastebil trenger ikke å være en komplisert prosess. Batteriene på en diesel lastebil er kablet til lastebilen annerledes enn i en standard bil. I diesel lastebil 03:57 batterier er ikke nødvendig å skru lastebilens motor. Hvis en av batteriene er død, da bilen ikke vil sveiv. The last test er den mest effektive måten å teste batteriet som den faktisk setter en belastning på batteriet da målere det å finne ut om batteriet er svakt. Du trenger
Socket satt
Battery Load Tester
Vis flere instruksjoner
en

Lei et batteri belastning testverktøy fra din lokale bildeler butikken. Dette er en enhet som tester gjeldende på batteriet og forteller deg hvor mye strøm batteriet har.
2

Finn og fjern batteridekselet på lastebilen. Større lastebiler vil ha et batteri boks ved passasjerdøren. Batteridekselet har to stropper som holder den på plass.
3

Koble hvert batteri med en pipenøkkel ved å ta av alle de positive kabler og de negative terminaler. Det spiller ingen rolle i hvilken rekkefølge du fjerner batterikablene.
4

Fest lasten testeren til det første batteriet ved å plassere den positive kabelen til plusspolen. Den positive terminalen er angitt med "Plus" (+)-symbolet. Fest den negative kabelen til den negative terminalen. Den negative siden er merket med en "negativ" (-). Symbol
5

Observer der nålen på måleren stopper. Dette vil fortelle deg hvor mye strøm batteriet har i den. Områdene vil være fargekodet. Grønn vil bety at det er en god ladning på batteriet. Hvis nålen faller i den røde sonen, betyr det at batteriet er svakt.
6

Vend vippebryter på undersiden av tester. Dette vil plassere en belastning på batteriet. Observere der nålen sitter. Dette vil bli fargekodet også, med rødt som indikerer en lav kostnad og grønt en god en. Hvis batteriet er dårlig, vil nålen automatisk lande i området utpekt "Bad".
7

Gjenta disse trinnene på de resterende batteriene. Bytt hver dårlig batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140758.html

Previous:
Next:

Trucks